ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ!!

ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


2 ΒΙΝΤΕΟ 4 ΦΩΤΟ 

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να σκοτώνουν πολίτες στο κέντρο του Ντόνετσκ. Ναζιστικά εγκλήματα τους καίνε ζωντανούς μέσα στ΄αμάξια, σκοτώνουν τις

γυναίκες στα πάρκα!! 

Εγκλήματα πολέμου από το 2014-2022 ως και σήμερα…Καθαρίζουν την ανθρωπότητα από τους Ρώσους.. 

Απανθρακωμένα πτώματα…

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο του Ντόνετσκ, DPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ) με αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα Caesar και γαλλικά πυροβόλα TRF1 των 155 mm, σκοτώνοντας τέσσερις πολίτες και τραυματίζοντας άλλους οκτώ..

Ήταν το μεσημέρι που ο ουκρανικός στρατός αποφάσισε να βομβαρδίσει την καρδιά του Ντόνετσκ, την πλατεία Λένιν, που έσφυζε από αυτοκίνητα εκείνη την ώρα, με γαλλικά πυροβόλα 155 χλστ. 

Μια πρώτη οβίδα χτύπησε την οδό Αρτιόμα, ακριβώς δίπλα σε ένα φορτηγό Gazelle, το οποίο πήρε φωτιά, καίγοντας ζωντανό τον οδηγό που επέβαινε.

Άλλες οβίδες έπληξαν το κτίριο του Ταχυδρομείου, καθώς και αυτό της περιφερειακής διοίκησης Voroshilovski, τα στούντιο του Oplot TV και το μνημείο αφιερωμένο στον Πούσκιν, τον Ρώσο συγγραφέα, που βρίσκεται πίσω από το θέατρο, λίγα μέτρα από την πλατεία Λένιν. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 




loading...