ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ!!!


Ο ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ...



Γράφει και κοινοποιεί ο Ηλίας Σκουντριάνος  


Έστω κι αν φαίνεται, ότι οι διωγμοί αυτοί αποτελούν φυσικές συνέπειες, ή «παρενέργειες» των πεπραγμένων τους. Στην πραγματικότητα είναι οι σχεδιασμοί αφανισμού της ανθρωπότητας με τρόπο «απλό και απαλό»

και εκπονήθηκαν με εισήγηση του εωσφόρου σε σκοτεινές στοές και λέσχες (ονόματα δε λέμε)

Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης μέσα από το βιβλίο του «Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» μας φωτίζει για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους διωγμούς που έπονται του εξαναγκασμού της μασκοφορίας και του εμβολιασμού που υποστήκαμε.

«Επειδή όλη η δύναμη, με την οποία νικιούνται οι εχθροί μας, γεννιέται από την απιστία στον εαυτό μας και από την ελπίδα στον Θεό, είναι ανάγκη να φροντίσεις εκ των προτέρων, αδελφέ μου, να μάθεις σχετικά, για ν’ αποκτήσεις τη δύναμη αυτή με τη βοήθεια του Θεού.

Να ξέρεις λοιπόν με βεβαιότητα πως ούτε όλα τα προτερήματα, είτε φυσικά είναι είτε αποκτημένα, ούτε όλα τα χαρίσματα που δίνονται δωρεάν (από τον Θεό), ούτε η γνώση όλης της αγίας Γραφής, ούτε το ότι υπηρετήσαμε πολλά χρόνια τον Θεό και συνηθίσαμε στο να τον υπηρετούμε, δεν θα μας κάνουν να εκπληρώσουμε το θείο του θέλημα, αν και σε κάθε θεάρεστο καλό που πρέπει να κάνουμε, και σε κάθε κίνδυνο που πρέπει να αποφύγουμε, και σε κάθε σταυρό που πρέπει να σηκώσουμε κατά το θέλημά του, δεν ανυψώσει την καρδιά μας μια ξεχωριστή βοήθεια του Θεού και δεν μας δυναμώσει για να τα εκτελέσουμε, όπως είπε ο Κύριος: «Χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε» (Ιω. 15:15).



Δεν υπάρχουν σχόλια :