Αν ήθελε ο Πούτιν μπορούσε να κλείσει την στρόφιγγα όπως έχει κάνει ήδη Δεν θα ανατίναζε αγωγό Αυτός που τον ανατίναξε θέλει την Ευρώπη στα γόνατα

Μπράβο κ. Μπάιντεν ! Σπάνιο δείγμα πολιτικού που κάνει ότι υπόσχεται. Το Φλεβάρη 7 Φεβρουάριου συγκεκριμένα, μπροστά στις κάμερες. Υπάρχει στο youtube. Μέσα στα μούτρα του Σολτς. είπε ότι θα εξαλείψουν τον αγωγό, τον Σεπτέμβρη το έκανε. 

Η Αμερική δεν χώνεψε ποτέ το γεγονός ότι η Ευρώπη έπαιρνε φθηνή Ρωσική ενέργεια καντήλες έβγαζε. Έκανε το πραξικόπημα στην Ουκρανία και φύτεψε τον κοντομάνικο ηθοποιό για… ηγέτη . Έσπρωξε την Ρωσία σε μονόδρομο πόλεμο παγίδα. Φανταστείτε να έμπαινε η Ρωσία στην ευρωπαϊκή ένωση πόσο υπερδύναμη θα γινόταν η Ευρώπη.. Αυτο που εκανε η Αμερικη,το φυτεμα του Ζελενσκι,ηταν πραξικοπημα στο πραξικοπημα,δεν ηταν πραξικοπημα στη νομιμοτητα.Ηταν σαν το πραξικοπημα Ιωαννιδη,πανω στο πραξικοπημα Παπαδοπουλου.

Δολιοφθορά αγωγών Nord Stream 1 και 2: «Ο αγγλο-αμερικανικός άξονας είναι αυτός που επωφελείται»κ φυσικά η Πολωνία…..οι Γερμανοί έχουν τον σολτς να χασκαει .. στη δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα.Τιναζεις τον αγωγο,και δημοκρατικα ο λαος αποφασιζει να αγορασει αμερικανικο αεριο,για να μην πεθανει.Η ευρωπη ειναι μια διαρκης διαπραγματευση.Οπως ηταν και με τους ινδιανους.

Ποιος επωφελείται από το γεγονός αυτό? Μόνο δύο χώρες. Η Ουκρανία και η ΗΠΑ. Ποια χώρα θα είχε την δυνατότητα,τα μέσα να κάνει ένα τέτοιου μεγέθους σαμποτάζ? Όχι πάντως η Ουκρανία. Μα ποιος να το έκανε άραγε?

Βιβα Αμερικα. Και καπως ετσι τελειωσε και η Ευρωπη .

loading...