ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αγαπητέ κ. Βόβολη στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 θα βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη και θα δώσετε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης!

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την σημερινή συνέντευξη που παραχωρείται στην εφημερίδα μας, λίγες ώρες πριν ανεβείτε στην Θεσσαλονίκη μας!

Ως εκ τούτου, η πρώτη ερώτηση δεν θα μπορούσε να μην αφορά την Θεσσαλονίκη μας, την Πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας!

Κύριε Βόβολη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ το 2018, υποσχέθηκε στους Έλληνες και ιδιαίτερα στους Μακεδόνες, πως δεν θα κύρωνε ποτέ την Συμφωνία των Πρεσπών! Είπε πως αυτή η Συμφωνία ήταν μια ντροπή! Στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «είπε “ναι” εκεί που έξι Πρωθυπουργοί είπαν “όχι”, δηλαδή στην αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας»! Τον Ιανουάριο του 2019 κραύγαζε, ότι: «Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»! Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγε: «Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»!

Δυστυχώς όμως στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς με τις ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Συγνώμη για το μακροσκελές της ερωτήσεως, αλλά αφορά την εθνική υπόσταση της Ελλάδος μας!

Παρακαλώ την τοποθέτησή σας…

AΠΑΝΤΗΣΗ: Απαντώ στο κεντροδεξιό κοινό και επικαλούμαι τον αγνό πατριώτη Νεοδημοκράτη. Νιώθεις ότι σε κορόιδεψαν; Ότι το κόμμα που πίστευες ότι σε εκφράζει πρόδωσε μια από τις βασικές σου αρχές; ο άνθρωπος αυτός μαζί με τους περιφερόμενους βουλευτές του ορκίζονταν πως δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν αυτή τη συνθήκη. Σήμερα στη ΔΕΘ εξηγώ τον τρόπο που μπορεί μια ισχυρή κυβέρνηση να ανατρέψει προηγούμενες συνθήκες. Δηλαδή το πώς μια αληθινά πατριωτική κυβέρνηση μπορεί νομότυπα να υποστηρίξει τα συμφέροντα της χώρας της. Ο κ. Μητσοτάκης με την παρέα του λοιπόν, υπονόμευσε εκτός από τη χώρα του και τη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη… και τώρα προσπαθεί να τον ξανακοροϊδέψει.

Αγαπητέ κ. Βόβολη σηκώσατε λάβαρο επανάστασης κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού! Σας κατηγόρησαν ως αντιεμβολιαστή, ως αρνητή της επιστήμης, σας έσειραν στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου, σας χλεύασαν, σας λοιδόρησαν!

Σήμερα δικαιώνεστε, τι απαντάτε στους επικριτές σας, των κομμάτων Εξουσίας και των πληρωμένων γραφίδων τους των ΜΜΕ των μεγαλοεφοπλιστών – μεγαλοεργολάβων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτον όποιος γνωρίζει δεν υπάρχει η φράση αρνητής της επιστήμης. Η Ιατρική εξελίσσεται μέσω της αμφισβήτησης. Το να επικαλούνται αυτή τη φράση, υπουργοί δικηγόροι άσχετοι με την Ιατρική, τηλεπωλητές βιβλίων, χορηγούμενοι δημοσιογράφοι προερχόμενοι από ΙΕΚ και πληροφορικάριοι που κάνουν τους λογοκριτές, καθώς και κάποιος ξινός και ανάγωγος τύπος που παριστάνει τον γενικό γραμματέα του υπουργείου υγείας, ή ένας σπρωχτός Πρωθυπουργός, δεν έχει και ιδιαίτερη αξία. Διέλυσαν την υγεία του κόσμου, έκαναν κάτι αντιιατρικό για το οποίο θα επέλθει τιμωρία και τώρα αρχίζουν να πηδάνε από το καράβι ένας – ένας.

Ο χλευασμός και η λοιδορία με τα οποία τους αντιμετωπίζει ο λαός πια, είναι ασήκωτα και γι αυτό στις τελευταίες τους ώρες δρουν σπασμωδικά. Υπερασπίστηκα την τιμή της παγκόσμιας Ιατρικής κοινότητας, αποδεικνύονται αληθή ένα προς ένα τα λόγια μου και δεν υπάρχει γυρισμός για το δρόμο της υποταγής που διάλεξαν.

Έπαιξαν ένα παιχνίδι και το ‘χασαν. Και εδώ ερχόμαστε να αποτελειώσουμε αυτή την άθλια “πολιτική”.

Θα θέλαμε να τοποθετηθείτε για άλλη μια φορά, στο ζήτημα ζωής των εν αναστολή χιλιάδων υγειονομικών, και οι οποίοι δεν επιστρέφουν ακόμη στην εργασία τους, αφού οι εμμονική πολιτική των Μητσοτάκη – Πλεύρη συνεχίζεται…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν είναι εμμονική πολιτική. Είναι καθαρά βαλτή. Δεν μπορεί πλέον κανείς ιατρός να εξηγήσει γιατί ενώ ένας πολίτης δεν κινδυνεύει πια σε ένα χώρο σούπερ μάρκετ. εστίασης ή νυχτερινής διασκέδασης, ξαφνικά κινδυνεύει μέσα σε ένα ιατρείο ή σε ένα φαρμακείο ή σε άλλον χώρο υγείας. Αυτή μόνο τη φράση να κάνουμε σημαία, αρκεί. Για όποιον βλέπει καθαρά, έχουμε ξεγυμνώσει όλα τα ιατρικώς ανόητα επιχειρήματά τους και απλά κρύβονται πίσω από τη δύναμη της εξουσίας, Αυτή όμως φεύγει, Εξευτέλισαν τους υγειονομικούς. άφησαν αυτούς και τις οικογένειές τους χωρίς χρήματα, άνευ ιατρικής λογικής. Στη νέα μεγάλη πατριωτική κυβέρνηση που ετοιμάζουμε, οι πρώτοι που θα αποκατασταθούν θα είναι οι υγειονομικοί, με άμεση επαναπρόσληψή τους, με πληρωμή μισθού συν 50%, για χρονικό διάστημα ανάλογο της απουσίας τους από τα καθήκοντά τους.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 λήγει η αναστολή του διοικητικού προστίμου στους ανενβολίαστους συνταξιούχους άνω των 60 ετών από την κυβέρνηση! Ήδη τους καταλογίζεται οφειλή 300 ευρώ, που οι περισσότεροι δεν έχουν πληρώσει!

Θα θέλαμε την τοποθέτησή σας…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ως τότε συνεχίζουμε να κάνουμε τις πολιτικές κινήσεις που πρέπει, ώστε να μην επανέλθει αυτό το επαίσχυντο πρόστιμο. Θεωρώ πως δεν θα επανέλθει, μόνο και μόνο επειδή το μόνο που τους νοιάζει είναι οι εκλογές. Ωστόσο, ακόμα και αν επανερχόταν, με τη νέα μεγάλη πατριωτική κυβέρνηση θα τους επιστραφούν όλα τα ποσά.

Ο παγκόσμιος Τύπος, αλλά δειλά – δειλά και ο Συστημικός εγχώριος κατηγορούν τον Πρωθυπουργό για τις τηλεφωνικές υποκλοπές! Ο Πρωθυπουργός ταμπουρώνεται πίσω από το “απόρρητο” και δεν δίνει στοιχεία! Όταν Βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής (Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Τζαβάρας), ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος τον αδειάζουν!

Ποια η τοποθέτησή σας επί αυτού του κυβερνητικού σκανδάλου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν μας ενδιαφέρει αν τον αδειάζουν όσοι συνηγόρησαν μαζί του σε τόσα θέματα στην καταστροφή της Ελλάδος.

Εις μάτην, μου αναφέρετε ονόματα τύπου Καραμανλή, που λάμπει δια της απουσίας του χρόνια τώρα αλλά πληρώνεται ως βουλευτής, καθώς και της προωθούμενης ως δήθεν εσωτερική αντίσταση κ. Κεφαλογιάννη.

Ο λαός μας δεν παραμυθιάζεται από δήθεν εσωτερικές αντιδράσεις όμοιων του Μητσοτάκη. Υποκλοπές τηλεφωνικές γίνονται σε εμένα και σε συνεργάτες μου εδώ και δυο χρόνια και προσπαθώντας να μην αποκαλυφθούν αυτές, άφησαν να “αποκαλυφθούν” υποκλοπές σε άχρωμους αδιάφορους και ακίνδυνους τύπους, βλέπε Ανδρουλάκης, Σπίρτζης.

Αλήθεια, ποιος στην ΕΥΠ νοιάζεται πολιτικά για το τί λέει ο Ανδρουλάκης και ο Σπίρτζης;

Η Βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη ως συνήγορος υπεράσπισης του Κυριάκου Μητσοτάκη και των Δημητριάδη – Κοντολέοντα, προ ολίγων ημερών σε τηλεοπτική της εμφάνιση, είπε πως αν κάποιοι παραβιάσουν το απόρρητο θα πάνε 10 χρόνια φυλακή, γιατί είναι κακούργημα! Δεν είναι ωμή παρέμβαση αυτή; Δεν θα μπορούσε να παρέμβει η Δικαιοσύνη; Όπως δεν θα έπρεπε ήδη Εισαγγελέας να έχει καλέσει τους ιδιώτες πλέον Δημητριάδη και Κοντολέοντα! Τελικά είναι “τυφλή” η Δικαιοσύνη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η κ. Θεοδώρα Μπακογιάννη, χαράμισε το φωτεινό μυαλό της για να προστατέψει τις εγκληματικές δράσεις της οικογένειας. Θυμίζει τη θυσία της μάνας του λόχου. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όμως έχει απωλέσει τον έλεγχο και εκβιάζει ωμά.

Για να διατηρηθούν στην εξουσία απειλούν και παραβιάζουν όλα τα ανεκτά όρια της Δημοκρατίας. Έχουν την αίσθηση και την αλαζονεία ότι τίποτα δεν θα τους αγγίξει και κινούνται τσαρικά αλά Ρομανώφ. Ας μην ξεχνάμε όμως τί έγινε με την οικογένεια Ρομανωφ στο τέλος.

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Στο τέλος επικρατεί πάντα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει και επαυξάνει την άθλια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα των παράνομων μεταναστών, που καθημερινά παραβιάζουν τα σύνορά μας και από “φιλοξενούμενοι” μετατρέπονται σε μόνιμους, με περίσσια δικαιώματα!

Η θέση του Κινήματός σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πλέον βλέπουμε πως έχουν πια κοινή έκφραση πολιτικής. Η θέση μας είναι πως τα σύνορά μας πρέπει να είναι προστατευμένα. Κανείς παράνομα εισελθόντας δεν μπορεί να εισέρχεται στη χώρα.

Η πρότασή μας να φυλάμε εμείς οι ίδιοι τα σύνορά μας με έμμισθους Έλληνες πολίτες ως πολιτοφυλακή, κατά μήκος των συνόρων αντί της Frontex, και εάν εν τέλει κάποιος εισέλθει, θα απελαύνεται με άμεσες διαδικασίες.

Έτσι μόνο η Ελλάδα θα γίνει ένα κάστρο ασφάλειας, στη ΝΑ Ευρώπη.

Κύριε Βόβολη ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκηρυχτούν εκλογές! Είναι το κόμμα σας έτοιμο να κατέβει με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα;

Το κόμμα μας είναι έτοιμο να κυριαρχήσει ως η μόνη σταθερή Δημοκρατική πατριωτική παράταξη όλων των Ελλήνων. Εάν είναι έτοιμοι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε είμαστε έτοιμοι και εμείς. Χιλιάδες Έλληνες εγγράφονται ως μέλη στις τάξεις μας προσδοκώντας για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση μια αληθινά ανεξάρτητη δύναμη, να ωθήσει τη χώρα μπροστά.

Όλες οι δημοσκοπήσεις των Συστημικών Μέσων, το Κίνημά σας “Ελεύθεροι Ξανά”, δεν το παρουσιάζουν στις επιλογές των Ελλήνων ψηφοφόρων! Εσείς τι εκτιμήσεις έχετε;

Όπως είπατε, οι δημοσκοπήσεις τους όμως, παρουσιάζουν ένα 15 με 20% σε λοιπούς και αζήτητα. Απλά δεν τολμούν να ονομάσουν ποιος είναι εκεί μέσα. Παρουσιάζουν ονομαστικά, γιατί έτσι είναι το ερωτηματολόγιο, μόνο συγκεκριμένα κόμματα που θα ήθελαν να είναι στη βουλή, βάζοντας και κάποια τα οποία δεν έχουν καθόλου ρεύμα, καμία ροή κόσμου. Είναι προφανές ότι δεν πρέπει να ακουστεί το όνομά μας, το οποίο κυριαρχεί και στο διαδίκτυο αλλά και στο δρόμο με τις εκτιμήσεις να το φέρνουν ακόμη και σε διψήφιο ποσοστό.

Αφού σας ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσετε στη ΔΕΘ, να σας ρωτήσω αν θέλετε να συμπληρώσετε, να επισημάνετε κάτι άλλο στη συνέντευξη που μας παραχωρείτε!

Είναι η πρώτη φορά που κάτι τόσο σωστά οργανωμένο με μεγάλο ρεύμα και μη εξαρτημένο από κανέναν, πάει να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στον τόπο. Αυτό τους τρομάζει. Τους τρομοκρατεί ότι θα χάσουν τα κεκτημένα και γι αυτό κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην ακουγόμαστε. Όμως τίποτα δεν γυρνά πίσω. Εμείς δεν ακουγόμαστε απλά, αλλά είμαστε κυρίαρχη δύναμη εκτός των ΜΜΕ τους. Θα τα καταφέρουμε, διότι θέλουμε να φέρουμε ελευθερία στη χώρα μας, αξιοκρατία και αξιοπιστία. Οι Έλληνες, θέλω να είναι βέβαιοι πως αυτή τη φορά και με τη βοήθεια του Θεού, υπάρχει ελπίδα. Θα νικήσουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ…

loading...