“Δημοκρατίες”…

 

ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑΝΚΣ!

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας *  

Tην τελευταία πεντηκονταετία ζo;yme κάτω από συνθήκες μιας φτιασιδωμένης και μονόπλευρης ισχυρής ολιγαρχίας, που είναι πολύ πιο επικίνδυνη από μία ωμή στρατιωτική δικτατορία, διότι είναι δολίως άτυπη, “νόμιμη” και ισχυρή, και δεν παρακινεί για δημιουργία Αντίστασης, όπως μια χουντα, αφού κατευνάζει δόλια και μεθοδικά!

Έχουν επικρατήσει, δυνάμεις κάθε άλλο παρά ιδανικές για Δημοκρατία και έχουν εξασφαλίσει εκ των προτέρων ανυπαρξία κάθε οργανωμένης Αντίσταση αφού δίνουν πρωτεύοντα ρόλο στην αποχαύνωση, την οπαδοποίηση και τον ευτελισμό Αξιών και Πολιτών. Θεοποίηση και ιδανικά σήμερα έχουμε στον υπερθετικό βαθμό, στα γήπεδα, με την πλύση από μία άθλια τηλεόραση που έχει σαν αποτέλεσμα εκτός των άλλων και την φοβερή αύξηση της εγκληματικότητας με τις ταινίες αίσχους αντί Τέχνης. Κάποια νέα τάξη που έχουν επικροτήσει και έχει επικρατήσει, δεν επιτρέπεται να την ονομάσουμε ούτε καν με τον πρέποντα χαρακτηρισμό γιατί θα μας κλείσουν μέσα και είναι αυτοί οι δοξαζόμενοι και προστατευόμενοι τόσο, omoδιαφορετικοί..

Τόλμησε σήμερα να χαρακτηρίσεις κάποιον με τον πολύ επιστημονικό κανονικό τίτλο, ομοφυλόφιλο! Τόλμησε να πεις ότι αναβιβάζουν μαύρους μπασκετμπολίστες ως υπερθεότητες, για την αποβλάκωση του κόσμου (ενώ το βιβλίο βρίσκεται σε πλήρη άγνοια). Θα σε κλείσουν μέσα σαν ρατσιστή, ή σαν φασίστα, ακόμα κι αν εσύ έχεις τίτλους επιστημονικούς, πνευματικούς ή πατριωτικούς για αγώνες και θυσίες υπέρ της δημοκρατίας που δεν έχουν όλοι αυτοί!…

Η Δικαιοσύνη; Σε διωγμό οι δίκαιοι και οι φτωχοί, όπως οι καθαρίστρια που της έριξαν 2 χρόνια φυλακή γιατί είπε ψέματα ότι ήταν εγγράμματη για να θρέψει τα παιδιά της!!.

Θέσεις υψηλές και κρίσιμες δε με επι κεφαλής την ΕΡΤ, μόνο οι δικοί τους παντού και σε περιφρόνηση πάντα των άξιων…

Όταν θα δείτε πού θα καταλήξουν όλα αυτά, θα ξυπνήσετε αλλά θα είναι αργά.

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας

loading...