Το φιλότουρκο ΝΑΤΟ ξαναχτυπά και η Αθήνα κοιμάται…

Συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή! Δηλαδή από την άτακτη υποχώρηση του ελληνικού στρατού μετά την κατάρρευση του μετώπου και τη γενικευμένη πλέον εκδίωξη και εξόντωση μεγάλου μέρους του ελληνικού και χριστιανικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας. Όπου συνολικά, το φθινόπωρο του 1922 έφθασαν στην Ελλάδα περίπου 900.000 Μικρασιάτες πρόσφυγες!

Αυτήν την αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό, γιόρτασε η Τουρκία, αλλά και το ΝΑΤΟ! Ναι το ΝΑΤΟ, του οποίου μέλος είναι και η Ελλάς!

Το ΝΑΤΟ του Γ. Γ. Γενς Στόλτενμπεργκ, του φιλότουρκου πρώην Πρωθυπουργού της Νορβηγίας, του εκλεκτού της πρώην Καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ! Αυτής που καταδυνάστευσε την Πατρίδα μας!

Δείτε παρακάτω το ΔΤ που εξέδωσε το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ γι΄ αυτή την εχθρική ενέργεια του ΝΑΤΟ:

«Με μία πρωτοφανή ανθελληνική ανακοίνωση που εξυμνεί την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού, η Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCMD), η οποία κατά σατανική σύμπτωση έχει έδρα στην Σμύρνη, δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα στο Twitter ανήμερα της εθνικής εορτής της Τουρκίας, που είναι φυσικά η Μικρασιατική Καταστροφή και Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού:

“ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Σήμερα είναι η 100η επέτειος της Τουρκικής Ανεξαρτησίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέρα στον εορτασμό της Νίκης τους και της Ημέρας των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.”

Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε για την διαχρονικά διεστραμμένα ανθελληνική και φιλοτουρκική στάση του ΝΑΤΟ, αλλά εδώ έχουμε μία ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ και απολύτως ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ενέργεια, που είναι ΕΧΘΡΙΚΗ κατά της Ελλάδας και εξυμνεί την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Δηλαδή οι Έλληνες ήμασταν δύναμη κατοχής και όταν μας έσφαξαν τότε η Τουρκία απέκτησε ανεξαρτησία;

Το ΝΑΤΟ (και η Ελλάδα μαζί) γιορτάζει την σφαγή των Ελλήνων;

Ποια καθάρματα τα γράφουν αυτά;

Στις αρχές του Αυγούστου ανέλαβε ένας Αμερικανός ως Αρχηγός της LANDCMD και με το “καλημέρα” έδειξε το αμερικανικό πρόσωπο εναντίον της Ελλάδας μαζί με τον Τούρκο Προσωπάρχη της LANDCMD. Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας στην ηγεσία.

Σοβαρολογώντας τώρα, κανονικά οι Μητσοτάκης, Παναγιωτόπουλος και Δένδιας πρέπει να παγώσουν το ΝΑΤΟ βάζοντας βέτο σε κάθε λειτουργία του μέχρις ότου ξηλωθεί ΟΛΗ η ηγεσία της LANDCMD και ζητηθεί επίσημα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

Οι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολλεγίου θα το κάνουν; Αυτό θεωρούν ότι είναι, να βρίσκονται στην “σωστή πλευρά της Ιστορίας”;»!!
Όχι άλλο κάρβουνο…

Ο Κώστας Καραμανλής για άλλη μια φορά μίλησε από τα Ανώγεια της Κρήτης αυτήν την φορά! Μίλησε ως Πρωθυπουργός, ζητώντας την πολιτική κάθαρση για το ζήτημα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων – υποκλοπών! Μια ομιλία κόλαφος για το Μαξίμου!

Ισχυρίστηκε ότι οι υποκλοπές ήταν πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας!

Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου.

Όλα στο φως λοιπόν και από εκεί και πέρα απαραίτητες και με διακομματική συνεργασία οι διορθώσεις του θεσμικού καθεστώτος που διέπει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και την εν γένει λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα στοιχειώδη για να αποτραπεί η περαιτέρω απαξίωση των θεσμών…!

Ωστόσο, τα “Πετσομένα” Συστημικά MME, ακολούθησαν την πεπατημένη που οροθετήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και ο οποίος δήλωσε, πως:

«Κανένα άδειασμα του Πρωθυπουργού, καμία αιχμή προς την κυβέρνηση δεν υπήρχε στη χθεσινή ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού»!

Τo δε “Πρώτο Θέμα”, διαπίστωσε την ίδια ημέρα, ότι:

«Με εκατέρωθεν… φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλονται από το Μέγαρο Μαξίμου και το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή επιχειρείται από το πρωί της Πέμπτης να διασκεδαστούν οι ισχυρές πολιτικές εντυπώσεις που προκάλεσε η απροσδόκητη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού για το ζήτημα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.
Η προσπάθεια καταλλαγής ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα, γεγονός που κάνει πολλούς να υποψιάζονται ότι υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έπειτα από την μεγάλη αμηχανία που επικράτησε στο πρωθυπουργικό γραφείο και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο γαλάζιο στελεχιακό δυναμικό από τα όσα ανέφερε ο κ. Καραμανλής στην ομιλία που εκφώνησε το βράδυ της Τετάρτης στα Ανώγεια και τους… ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλα προσκείμενων στην αξιωματική αντιπολίτευση που είδαν “άδειασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη» από τον πρώην πρωθυπουργό”…»!

Βέβαια είναι σίγουρο, πως καμιά αναδίπλωση δεν έγινε από τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στα όσα είπε στα Ανώγεια της Κρήτης!

Γι΄ αυτό ακριβώς την επομένη οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πρετεντέρης (Mega) και Βασίλης Χιώτης (ΣΚΑΙ) έβαλαν πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα όσα του είπε ο Κώστας Καραμανλής από την Κρήτη!

Η πανωλεθρία Μητσοτάκη συνεχίζεται και κανένας Λάτσης, κανένας Μαρινάκης, κανένας Αλαφούζος δεν μπορεί να σώσει τον ωτακουστή Πρωθυπουργό!

Ας το καταλάβουν όλοι, ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!
Θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς για το σκάνδαλο των υποκλοπών;

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο Κομμένο της Άρτας κατά την Τελετή Μνήμης των 317 Μαρτύρων Ηρώων του Κομμένου, επέρριψε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το τεράστιο κυβερνητικό σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων και το οποίο ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας!

Το ίδιο έπραξες και ο πρώην Πρωθυπουργός από τα Ανώγεια της Κρήτης σε μια εκδήλωση μνήμης προς τον Γιάννη Κεφαλογιάννη!

Το σκάνδαλο αυτό δεν καλύπτεται, όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά Μέσα!

Είναι πλέον πολύ βαριά η σκιά αυτού του σκανδάλου για την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Πρωθυπουργός και κυβέρνηση είναι στα σχοινιά και σφυροκοπούνται αγρίως!

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του σκανδάλου από την κυβέρνηση που δημιουργεί αποτροπιασμό και οργή στην κοινωνία, δεν ευδοκιμεί, αφού οι εξελίξεις φαίνεται να είναι καταιγιστικές!

Κι όμως κάποιος λείπει από το ρινγκ του κυβερνητικού σφυροκοπήματος!

Λείπει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!

Γιατί ο “Μακεδονομάχος” Αντώνης Σαμαράς δεν έχει ακόμη μιλήσει;

Πότε σκοπεύει να το κάνει;

Δεν ενοχλείται από όλη αυτή, την αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική δυσοσμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη;;

loading...