Πρώην επικεφαλής στρατηγικής Λευκού Οίκου: ΑΥΤΟ που ΕΡΧΕΤΑΙ, δεν θα μπορέσουμε να το ανατρέψουμε!

 

Όλο και πιο βαθιά στην Μεγάλη Επανεκκίνηση…

Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Steve Bannon περιέγραψε πώς η παγκοσμιοποιητική ελίτ επιβάλλει πολιτικές που είναι «τόσο καταστροφικές» για την Αμερική που η οικονομική ανάκαμψη από τη ριζική ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνηση μπορεί σύντομα να γίνει αδύνατη.

«Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα τώρα και να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει στον κόσμο, επειδή υπάρχουν αποφάσεις που λαμβάνονται από ανθρώπους στην εξουσία που δεν είναι απλώς καταστροφικές, Δεν θα μπορέσουμε να το ανατρέψουμε αυτό που έρχεται», είπε ο Bannon.

Ο Bannon σημείωσε πώς, για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Federal Reserve Jerome Powell μιλά ξαφνικά για την καταπολέμηση του πληθωρισμού ανεξάρτητα από τις οικονομικές επιπτώσεις, όταν μόλις πριν από ένα χρόνο διαβεβαίωσε το κοινό ότι ο πληθωρισμός δεν ήταν καν απειλή.

Ο Μπάνον επεσήμανε επίσης πώς ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, αφού ζωγράφισε μια ρόδινη εικόνα ενώ διεκδικούσε πρόσφατα επανεκλογή, προειδοποιεί ξαφνικά ότι ήρθε το «τέλος της αφθονίας» λόγω των ενεργειακών ελλείψεων που προκάλεσαν οι κυρώσεις τους κατά της Ρωσίας εν μέσω της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

«Πού ήταν αυτό πριν από 90 ημέρες, όταν ήταν στην προεκλογική εκστρατεία; Άλλαξε κάτι σε 90 μέρες;», αναρωτήθηκε.

Οι τιμές της ενέργειας αυξάνονται σε σημείο όπου γίνονται μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, καθώς οι ειδικοί εκτιμούν ότι το κόστος του φυσικού αερίου και του άνθρακα τον χειμώνα θα εκτοξευθεί.

Επιπλέον, 20 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

«Αυτό έχουν κάνει οι ηγέτες σας. Ο Μπάιντεν, οι Ευρωπαίοι και τα παιδιά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», πρόσθεσε ο Bannon.

loading...