Οι διεθνιστές θέλουν ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ στις ΗΠΑ: Η ομιλία Μπάιντεν που έκοψε ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Αμερική στα δύο

 

Κρίσιμο το επόμενο διάστημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού…

«Ο Μπάιντεν χαρακτηρίζει 74 εκατομμύρια Αμερικανούς ως εχθρούς του κράτους στην ομιλία του Independence Hall»!

Έτσι υποδέχονται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης την ομιλία του προέδρου-μαριονέτας, Τζο Μπάιντεν, στην πιο διχαστική ομιλία στην ιστορία των ΗΠΑ, η οποία δείχνει πως οι διεθνιστές του Βαθέος Κράτους θέλουν ΕΜΦΥΛΙΟ!!!

Ενώ τον πλαισίωναν δύο Αμερικανοί πεζοναύτες και σε φόντο κόκκινο που παρέπεμπε σε αίμα, σε επανάσταση, σε βαθύ κομμουνισμό, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τους «Ρεπουμπλικάνους MAGA» (Make America Great Again – «Ας κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη) απειλή για την «δημοκρατία» των ΗΠΑ και υποστήριξε, ουσιαστικά, ότι πάνω από 70 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι εχθροί κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

 «Οι Ρεπουμπλικάνοι MAGA δεν σέβονται το Σύνταγμα, δεν πιστεύουν στο κράτος δικαίου… Προωθούν αυταρχικούς ηγέτες και πυροδοτούν τις φλόγες της πολιτικής βίας», είπε ο Μπάιντεν με τους δύο Αμερικανούς πεζοναύτες στον φόντο, με μηνύματα πολέμου και σύγκρουσης!!!

«Τα πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας σήμερα δεν είναι φυσιολογικά. Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι MAGA αντιπροσωπεύουν έναν εξτρεμισμό που απειλεί τα ίδια τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας», συνέχισε, εννοώντας φυσικά την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, την οποία αντιμάχεται η πλευρά του Τραμπ.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI, Άντι ΜακΚέιμπ, δήλωσε την Πέμπτη το βράδυ στο CNN ότι η ομιλία του προέδρου Τζο Μπάιντεν, δεν ήταν αρκετά σκληρή και πως πρέπει να απαριθμήσει τις άμεσες ενέργειες που θα ληφθούν κατά των υποστηρικτών του Τραμπ, δείγμα της ΛΑΧΤΑΡΑΣ των διεθνιστών για ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ στις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο του ECONOMIST που δείχνει την Αμερική κομμένη στα δύο:

Οι διαδικτυακές αντιδράσεις των αντί-διεθνιστών στις ΗΠΑ ήταν άμεσες και καταγγελτικές.

Το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά κρίσιμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!!!

loading...