Αυτό σας κρύβουν. Μια προειδοποίηση του «επικεφαλής της ομάδας υψηλής γεωστρατηγικής » που αφορά τη ζωή σας .

 

Αδελφοί συνέλληνες , το Ευρώ που έχετε στην τσέπη σας έγινε πληθωριστικό πλέον και βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια πιο κάτω από το δολάριο.

 Στην παγκόσμια γεωοικονομία το αντίπαλο δέος , η οικονομική συμμαχία των BRICS με Ρωσία και Κίνα πρωτεργάτες , δημιούργησε πλέον το δικό της οικονομικό κόσμο και με το δικό τους αποθεματικό νόμισμα που υιοθέτησαν στην βάση νέων συναλλακτικών ηθών , επιφέρουν τεράστιο πλήγμα στο δολάριο το οποίο θα ¨πατήσει¨ πάνω στο Ευρώ για να κρατηθεί . Αυτό θα οδηγήσει οι τραπεζικές μετοχές να βιώσουν ένα σημαντικό “χτύπημα”,  το κοινό νόμισμα που αποτελεί βαρόμετρο για την κατάσταση της οικονομίας της Ευρωζώνης να καταστεί ασθενέστερο και τελικά να επικρατήσει η λογική « ο σώζων εαυτόν σωθήτω »

Το 2023 θα γίνει αισθητή η τάση διάλυσης της ΕΕ – It does not complete and thus breaks up –  εξαιτίας του ανωτέρω παγκόσμιου οικονομικού πολέμου που μαίνεται και θα φανεί εάν η χώρα μας βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας μα , και για πιο λόγο. Ο κόσμος που ξέρετε  θα ¨κοπεί στα δύο ¨ κυριολεκτικά  

Η ΕΕ δεν αυτοκτονεί επιβάλλοντας κυρώσεις σε βάρος εκείνων , από τους οποίους εξαρτάται , ενεργειακά ,  εμπορικά και γεωπολιτικά απλά , έχει ήδη χάσει  και προσπαθεί να το κρύψει. Θα ¨τερματίσει την οικονομική συστολή της ¨  για να αμυνθεί , απομυζώντας την οικονομία των ασθενέστερων μέσω περιορισμών και αφαιρετικής οικονομικής πολιτικής .

Δείτε ό,τι σας λένε κι ό,τι διαπιστώνεται μέσα από αυτήν την οπτική των εξελίξεων και ΔΡΑΣΤΕ προληπτικά για τη ζωή σας , για το μέλλουν των απογόνων σας και των αγέννητων

Δράστε , έξυπνα και σοφά μα προπαντός , σαν Έλληνες  με όραμα , με Ιστορία και με δικαιώματα

Δράστε ώστε , όλοι μαζί να δώσουμε πάλι την ελπίδα , το παράδειγμα και το φως σ αυτούς που θα το αναζητήσουν .

Δράστε για την Ελλάδα .

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( H’ELLAS)

loading...