Ο «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τι τα θέλετε;; Η γραμμή διακυβέρνησης είναι κοινή και εφαρμόζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), αλλά και στους «δορυφόρους» της, ένας από τους οποίους είναι και η Ελλάδα. Υπάρχουν, λοιπόν, στην Αμερική δύο κύριες εκλογικές παρατάξεις, οι Συντηρητικοί (Conservatives) και οι Φιλελεύθεροι (Liberals) που αυτόν καιρό κυβερνούν τις ΗΠΑ και εμμέσως εμάς, σε συνεργασία με τις δικές ‘’προοδευτικές και φιλελεύθερες’’ πολιτικές δυνάμεις. Εννοείται ότι όλοι οι κυβερνώντες, εγχώριοι και υπερατλαντικοί , έχουν κάνει σημαία τους τον ‘’αντιρατσισμό’’, τον οποίον, βέβαια, ερμηνεύουν και εφαρμόζουν «κατά το δοκούν».

Εσχάτως, στις ΗΠΑ, για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί γνωρίζουν , έβγαλαν ότι το δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία του κατόχου της (photo ID )είναι ‘’ρατσιστική’’, Ο ιστότοπος του συντηρητικού αμερικανικού εντύπου “THE BLUE STATE CONSERVATIVE” και ο αρθρογράφος του, Brian Wilson, έγραψαν το ακόλουθο άρθρο, (μετάφραση δική μου).
ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ !
Του Brian Wilson

4 Σεπτεμβρίου, 2022

Καθώς οι ενδιάμεσες εκλογές πλησιάζουν, λέξεις, όπως «δικαιώματα ψήφου», «καταπίεση ψηφοφόρων» και παρόμοιοι όροι θα φωνάζουν «ΠΥΡ!» σε ένα κατάμεστο θέατρο, τρομάζοντας όσους από αυτούς (που βρίσκονται εκεί) δεν έχουν καταλάβει το ψέμα τους. Εκείνοι που φωνάζουν είναι Liberals (Δημοκρατικοί) και ομάδες (ανθρώπων) ειδικών συμφερόντων που επωφελούνται από την άγνοια (που υπάρχει) και ξέρουν ότι θα χάσουν πολύτιμο χρόνο, αν δεν τους σώσει η επιτήδεια απάτη και η πλύση εγκεφάλου. Μια τίμια και ανοιχτή εκλογή είναι παρίας για όσους ευνοούν την τυραννία.

Χωρίς οριστική λύση, οι «εκλογικές παρατυπίες», «ανακαταμέτρηση» και «κλεμμένες εκλογές» θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο κάθε εκλογικού κύκλου και οι αθώοι πολίτες θα πληρώνουν το τίμημα των χαμένων δικαιωμάτων και της καταπατημένης ελευθερίας τους.

Είναι περισσότερο από προφανές, μία ταυτότητα με φωτογραφία (photo ID ) είναι η απλούστερη και η πιο αποτελεσματική λύση (για συναλλαγές), η εικόνα είναι αδιαμφισβήτητη. Επιπλέον, μια ταυτότητα με φωτογραφία – συνήθως μια άδεια οδήγησης – είναι σχεδόν πανταχού παρούσα. Ακόμη και χωρίς αυτήν, υπάρχουν πολλές άλλες μορφές «ταυτότητας του πολίτη» (“citizen’s ID” )που είναι διαθέσιμες σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ .

Αυτοί που αντιτίθενται λεκτικά στην εκλογική ταυτότητα με φωτογραφία (voter ID), χρησιμοποιούν πάντα την ΄σεβαστή’ λέξη «Ρατσιστής!» για να την χρεώσουν και να φιμώσουν όλους τους άλλους. Χωρίς απτά γεγονότα,, λογική ή αιτία, ισχυρίζονται ότι η εκλογική ταυτότητα είναι το πρωταρχικό μέσο καταπίεσης των ψηφοφόρων, ειδικά μεταξύ των Μαύρων, οι οποίοι τείνουν να υποστηρίζουν τη φιλελεύθερη ατζέντα των Liberals. Αποτυγχάνουν να εξηγήσουν πώς η «ρατσιστική» εκλογική ταυτότητα (voter ID) δημιουργεί καταπίεση στους ψηφοφόρους ή καταπνίγει τα δικαιώματά τους. Κατά τους Liberals «Είναι απλώς «ρατσιστική!» αυτό τα λέει όλα και τέλος η συζήτηση. !!!

Εντάξει – ας πορευθούμε με αυτό !!!

Σίγουρα, ο «ρατσισμός» είναι κάτι που πρέπει να εξαλειφθεί άμεσα – αν όχι νωρίτερα! Τι καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, από την εξάλειψη τυχόν παράνομων ενεργειών που δεν απαιτούν τη «ρατσιστική» ταυτότητα με φωτογραφία (photo ID ) . Το να επιτρέπεται στους Liberals να συνεχίσουν να την πολεμούν, απλώς ενθαρρύνει τον ρατσισμό και ο ρατσισμός είναι λάθος.

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα δημοφιλών ενεργειών που απαιτούν κάποια μορφή ταυτότητας με φωτογραφία (photo ID ). Αγορά σπιτιού – Ενοικίαση διαμερίσματος – Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού – Εξαργύρωση επιταγής – Εύρεση εργασίας – Πτήση με αεροπλάνο – Απόκτηση άδειας κυνηγιού/αλιείας – Αγορά αλκοόλ ή τσιγάρων – Οδήγηση με αυτοκίνητο – Παραλαβή παραγγελίας στο πεζοδρόμιο στο WalMart – Συμπλήρωση ιατρικής συνταγής – Λήψη επαληθευμένου λογαριασμού στο Twitter ή στο Facebook.

Αυτές οι ενέργειες και όλες οι άλλες που δεν αναφέρονται στη λίστα και που απαιτούν ταυτότητα με φωτογραφία (photo ID ) πρέπει να αλλάξουν, να εξαλειφθούν ή να γίνουν παράνομες, εάν θέλουμε να εξαλείψουμε τον ρατσισμό στην εποχή μας, ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τους Liberals

Για κάθε περίπλοκο πρόβλημα, υπάρχει συχνά μια απλή λύση – γι’ αυτό τόσοι πολλοί αντιτίθενται σε αυτήν. Πάρα πολλοί άνθρωποι και ομάδες ειδικών συμφερόντων, μεταξύ των Liberals, βρίσκουν ότι η διατήρηση του ‘’ρατσισμού και της θυματοποίησης’’ είναι πιο επικερδής από τις ειρηνικές ανθρώπινες σχέσεις

Brian Wilson

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Brian Wilson είναι ένας εθνικά αγνοημένος παρουσιαστής ραδιοφωνικής/τηλεοπτικής εκπομπής, συγγραφέας και περιστασιακά μη κατηγορούμενος συνεργάτης του ‘’The Blue State Conservative’’. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τέταρτο βιβλίο του, « 50 Stories; 50 Years in Radio» και αυτή τη στιγμή γράφει το σενάριο για το πρώτο του μυθιστόρημα, «Watercolor Memories». Στις ελεύθερες ώρες του, παράγει το νέο του podcast “Now For Something Completely Different”, όλα από τα τεχνικά προκλητικά στούντιο του, στις παρθένες όχθες της Great Unnamed Lake, κάπου στα νοτιοανατολικά.

Brian Wilson

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου : ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

loading...