ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ θα «μειώνεται το ρεύμα» – Το είπε και ο Ευαγγελάτος: Θα παίρνουμε ΑΔΕΙΑ για να ανάβουμε φως

 

Πρώτα προαιρετικά, μετά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!

Και στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί υποχρεωτική μείωση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 5% στις ώρες αιχμής, σύμφωνα με τον δεσμευτικό κανονισμό της Κομισιόν, μετά την 1η Νοεμβρίου και μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Ως γνωστόν, η Κομισιόν έχει προτείνει την υποχρέωση μείωσης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τουλάχιστον 5% κατά τη διάρκεια επιλεγμένων ωρών αιχμής με τις υψηλότερες τιμές.

Όπως έχει μεταδώσει ο ΣΚΑΪ, το ελληνικό σχέδιο περιλαμβάνει πλάνο για (υποχρεωτική} μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας κατά 5% τις ώρες αιχμής και συγκεκριμένα από τις 13:00 έως 16:00 και από τις 20:00 έως 22:00 το βράδυ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, στα νοικοκυριά, από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δεν θα υπάρχει υποχρεωτικότητα αλλά κίνητρα για μείωση της κατανάλωσης, με αντιστρόφως ανάλογη επιδότηση. Δηλαδή, όσο λιγότερο καταναλώνεις, τόσο περισσότερο να επιδοτείσαι.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει βασικό οδηγό για τις ώρες αιχμής το τρίωρο 10:00-13:00 για το πρωί και 18:00-20:00.

Για αρχή θα σου λέει το κράτος: αυτές τις ώρες, αν θες, μείωσε την ενέργεια που καταναλώνεις και θα παίρνεις βραβείο επιδότησης!!!

Αργότερα, δεν αποκλείεται να γίνεται υποχρεωτικά ή ακόμα και να διακόπτεται το ρεύμα και το νερό κατά την διάρκεια συγκεκριμένων ωραρίων!!!

ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ!!! ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ!!!!

loading...