Ματίνα Παγώνη: «Κάνω νούμερα – Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που με ζηλεύει»


 


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εκπομπής, τόνισε μεταξύ άλλων πως «υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που με ζηλεύει», και πως έχει διαπιστώσει και η ίδια πως «κάνει νούμερα» στο τηλεοπτικό γυαλί.


Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε είναι ο θάνατος της μητέρας της, τον οποίο προτίμησε να περάσει μόνη της και πήρε τη δύναμη να σηκώνει τον εαυτό της κάθε φορά που έπεφτε.

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί πόλεμο η πρόεδρος απάντησε καταφατικά λέγοντας «Πόλεμο δέχτηκα. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που με ζηλεύει. Δεν ασχολούμαι τι λένε. Δεν με ενδιαφέρει δεν κοιτώ πίσω προχωρώ μπροστά»


Πρόταση για συνεργασία επί πληρωμή

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας εάν της έχει γίνει πρόταση για συνεργασία σε εκπομπή μιας και κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης η γιατρός απάντησε ότι «Κάνω νούμερα. Το έχω δει και εγώ. Έχω κάνει και πάνω από 20%. Μου έχει προταθεί μόνιμη συνεργασία επί πληρωμή. Δεν είμαι εγώ για αυτά. Επειδή έτυχε να κάνουμε με τον κορωνοϊό και να βγαίνουμε στην τηλεόραση δε σημαίνει ότι μπορώ να κάνω την τηλεπαρουσιάστρια. Αυτά είναι αστεία».


Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι το ποσό που της πρότειναν ήταν πολύ καλό και δελεαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :