ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ Λ Δ ΛΟΥΓΚΑΣΝΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΟΥ!

ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

3 ΒΙΝΤΕΟ

ΡΩΣΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ VITALY TRETYAKOV:” ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ LPR, DPR.

Τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποίησε το καθεστώς Κιέβου και οι Δυτικοί σύμμαχοί του είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα της Λαικής Δημοκρατίας του Λούγκανσκ Sergey Gorenko, και της βοηθού του Ekaterina Sterlenko Δολοφονήθηκαν μέσα στα γραφεία τους από έκρηξη μετά από βομβιστική επίθεση. 

Σημειωτέον ότι η Λ Δημοκρατία του Λούγκανσκ έχει απελευθερώσει όλη την επικράτειά της με τη συμβολή των Ρώσων. 

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ο Σεργκέι Γκορένκο υπέκυψε στα τραύματά του και η αναπληρώτριά του Αικατερίνα Στεγλένκο πέθανε επίσης ως αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Έκρηξη σκότωσε τον γενικό εισαγγελέα της LPR και την αναπληρώτρια του. Μια αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη στο Λουγκάνσκ, σκοτώνοντας τους 2 τοπικούς αξιωματούχους Έκρηξη στο Λουγκάνσκ, την πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR), σκότωσε τον επικεφαλής εισαγγελέα της περιοχής και την αναπληρώτριά του την Παρασκευή. 

Το προσωπικό του γραφείου του εισαγγελέα έχει εκκενωθεί. Σύμφωνα με τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας, στο κτίριο εξερράγη αυτοσχέδια βόμβα. 

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων είναι μέχρι στιγμής ασαφής. Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στον τρίτο όροφο του κτιρίου.

 Η Δημοκρατία, μαζί με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, αναγνωρίστηκαν ως ανεξάρτητα κράτη από τη Ρωσία στα τέλη Φεβρουαρίου, πριν από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...