Ξεκινά στην Ευρώπη κίνημα που ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ρεύμα – Η «ΠΑΓΙΔΑ» που έχουν στήσει οι διεθνιστές

 

Πολλοί Ευρωπαίοι κινδυνεύουν να επιλέξουν μεταξύ φαγητού και θέρμανσης αυτόν τον χειμώνα.

Στην Βρετανία, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι απειλούνται να διολισθήσουν στην φτώχεια λόγω του υψηλού πληθωρισμού, θέλουν να επιβάλουν ένα ευρύ κύμα μποϊκοτάζ ενάντια στην απότομη αύξηση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας.

Το Γραφείο Αγορών Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρικής Ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου (Ofgem) αύξησε το ανώτατο όριο των ετήσιων λογαριασμών ενέργειας κατά 80% στις 26 Αυγούστου, εν μέσω της ραγδαίας αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου σε όλη την Ευρώπη και των ελλείψεων παραγωγής ενέργειας στο εσωτερικό.

Η ομάδα στοχεύει να προσελκύσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Βρετανούς στην καμπάνια της. Η ελπίδα είναι να πιέσουν την κυβέρνηση να τερματίσει την κρίση και να διασφαλίσει ότι οι λογαριασμοί ενέργειας θα παραμείνουν προσιτοί για τους απλούς πολίτες.

Εδώ και κάποιες μέρες, το κίνημα είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 170.000 υπογράφοντες που δεσμεύτηκαν να ακυρώσουν τις πληρωμές τους. Έτσι φυσικά θα πληγούν όμως οι ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας, πράγμα που ίσως επιθυμούν οι διεθνιστές, προκειμένου η παγκόσμια εξουσία να αναλάβει την παροχή ρεύματος και όχι μόνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το LBC News μίλησε με έναν ακτιβιστή του «Don’t Pay UK» που καλεί τους Βρετανούς να συμμετάσχουν στην συλλογική δράση για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των λογαριασμών ενέργειας!

Οι διοργανωτές της εκστρατείας λένε ότι οι υποστηρικτές θα εφαρμόσουν τη δέσμευσή τους εάν συγκεντρωθούν 1 εκατομμύριο υπογραφές πριν από την προθεσμία του Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο:

loading...