ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ: Έτσι θα βλέπουν αν είσαι εμβολιασμένος (ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ; ) – ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ»

 

Ο δημοσιογράφος των Epoch Times, Joshua Philipp, ανησυχεία σχετικά με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για πρωτεΐνες σύντηξης που περιέχουν λουσιφεράση, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού των ανθρώπων. όπως τονίζει!!!

Ο Philipp είπε ότι ηχούν καμπανάκια συναγερμού για όλους.

Σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Λουσιφεράση: Πρόκειται για ένα βιοφωταυγές υλικό που χρησιμοποιείται συχνά στην έρευνα του covid-19.

Φημολογείται πως υπάρχουν τώρα προτάσεις να χρησιμοποιηθεί αυτό το προϊόν για να αρχίσει να παρακολουθείται η κατάσταση εμβολιασμού των ανθρώπων με κάτι ενέσιμο που θα βρίσκεται κάτω απ’ το δέρμα!!!!

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει καταθέσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γι’ αυτό Θέλουν να δώσουν στον κόσμο σημάδια!!!! Κι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Λουσιφεράση είναι επειδή αυτή είναι βιοφωταυγής και γίνεται ορατή κάτω από υπεριώδες φως. Έτσι, μπορούν να σε σκανάρουν σχεδόν όπως έναν γραμμωτό κώδικα (barcode), μπορούν να σκανάρουν αυτό το σημάδι που σου δίνουν κι αυτό μπορεί να αναφέρει, για παράδειγμα σχεδόν όπως ένας κώδικας QR ξαναλέω, όπως σκανάρετε με το έξυπνο κινητό σας»


«Η λουσιφεράση είναι ένας γενικός όρος για την κατηγορία των οξειδωτικών ενζύμων που παράγουν βιοφωταύγεια. Αν δηλαδή τα εισάγουν στο δέρμα σας, αυτά υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα φωσφορίζουν και θα είναι ορατά. Το όνομα χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Raphaël Dubois ο οποίος εφηύρε τις λέξεις λουσιφερίνη και λουσιφεράση, για το υπόστρωμα και το ένζυμο, αντίστοιχα. Και οι δύο λέξεις προέρχονται από τη λατινική λέξη lucifer – που σημαίνει lightbringer. “ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” (;;;;;!!!!!), αυτό είναι και το όνομα του Σατανά».

Με την Λουσιφεράση, ασχολείται διαρκώς το γνωστό “φιλανθρωπικό ίδρυμα”, “BILL & MELINDA GATES”, που χρηματοδοτεί σε πάρα πολλά εγχειρήματα τη χρήση της θαυματουργής ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗΣ, π.χ. στο πανεπιστήμιο COLUMBIA, το TropIQ Health Sciences, κτλ.

Όπως έχω γράψει σε άρθρο μου, έχει αναπτυχθεί ένα νέος είδος εμβολιασμού, μέσω ενός αυτοκόλλητου τατουάζ μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τον BILL GATES και έγινε στο πανεπιστήμιο Μ.Ι.Τ., μέσω των λεγόμενων QUANTUM DOTS, που επιτρέπει λόγω της φωταύγειας να ελέγχεται και ποιός εμβολιάστηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine. Όλα είναι ξεκάθαρα και με πηγές, όποιος πει ότι πρόκειται δήθεν για συνωμοσίες θα λέει ψέματα.

Μαντέψτε ποιά ουσία κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίζει την φωταύγεια, ώστε να φαίνεται ποιός εμβολιάστηκε.

Σωστά μαντέψατε, η ΛΟΥΣΙΦΕΡ-ΑΣΗ. Βολικές οι ιδιότητές της, βολικό και το όνομα, ώστε να φέρουν όσοι χρειαστεί “το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματος αυτού”.

loading...