Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά*  

Συμβούλιο Ασφαλείας της γείτονος χώρας, σήμερα 28η Σεπτεμβρίου 2022 υπό τον καταληψία της δημοκρατίας επί δεκαετίες Ερντογάν. Ορεκτικό, τα νερά του Αιγαίου, εν μέσω εκλογολογίας στο πολιτικό παρασκήνιο Μητσοτάκη και πισώπλατα μαχαιρώματα στο Πεντάγωνο με αφορμή αμυντικές προμήθειες-αναθέσεις. Στην Ελλάδα αναζητείται εθνική στρατηγική και συμβούλιο ακόμα.

Την ίδια μέρα ο βορράς της Ευρώπης γίνεται βορά σε τρομοκρατικά χτυπήματα με την ενέργεια της πλευράς Μητσοτάκη να σβήνει απελπιστικά σύντομα και νέοι δίοδοι να χαράσσονται νοτίως.

Τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε στην αποικία χρέους της Ελλάδας, με τους κοτζαμπάσηδες και τα γιουσουφάκια να είναι έτοιμα να ξεπουλήσουν το Αιγαίο μας για να διασωθούν πολιτικά.

Η νύχτα της 29ης του μηνός θα είναι επεισοδιακή, όπως τότε που έπεσε η Πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ξαναγεννηθεί μέσα σε 24 ώρες.

Τα τούρκικα μη επανδρωμένα οχήματα από αέρα και θάλασσα πρωταγωνιστούν, χωρίς να ξέρουν όμως τι θα συναντήσει το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που τα στέλνει, οργανώνει Κυβερνήσεις και χρεώνει στρατούς και κοινωνίες το λογαριασμό θυσιάζοντας αγέννητες ζωές επί αιώνες, θυσιάζοντας παιδικές ψυχές.

Αλίμονο στα παλληκάρια που χάθηκαν άδικα και προδομένα, στο βράχο των Ιμίων τότε, στο Αφγανιστάν μετέπειτα, στο Κανδήλι του Αιγαίου σήμερα-αύριο βράδυ. Για ένα βράχο τότε, για την παπαρούνα μετέπειτα, για τον αγωγό τώρα.

Εξιλαστήριο θύμα ο Στρατός μας που οφείλει να ηττηθεί για 24 ώρες για να μπορέσει να κλείσει το deal των πατριωτών εκατέρωθεν του Αιγαίου.

33 σπίτια έδωσαν στον τζίτζικα της προδοσίας για να διώξει τους καλύτερους και σκούζουν τώρα τα γιουσουφάκια στα τούρκικα κανάλια για τις περικοπές. Οι προδότες της Μακεδονίας έγιναν υπερασπιστές της δουλοπαροικίας. Αστειότητες.

Αλίμονο σε αυτούς που θα χαθούν χωρίς να ξέρουν. Θα γυρίσουν για εκδίκηση που χάθηκε η ελληνική ψυχή μας στο βούρκο της μίζας στη διαδρομή Ηρώδου του Αττικού και μέσου της γης.

Η μεθανόλη της μπόμπας εξουσίας μέθυσε τα εθνικά λαμόγια και θέλουν να παραδώσουν την Ελλάδα μισή και βιασμένη σε βασιλιάδες και δικτάτορες. Υπηρεσιακά αδίστακτα αρπακτικά που εξοντώνουν Έλληνες, γυναίκες και παιδιά.

Ξημερώνει η 29η και θα σιωπήσουν οι δειλοί, Ελλάδα.

Ταγίπ και Κυριάκος υφαίνουν το ιστό τους για να σωθούν αλλά θα πέσουν οι ίδιοι μέσα στο χρονοντούλαπο της ανθρώπινης ιστορίας.

loading...