Δάσκαλοι-«ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων!!! Υπάρχουν και στο δικό σας σχολείο;;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 

Τρομακτική είδηση από τις ΗΠΑ, που σίγουρα αφορά και την Ελλάδα…

Η Τζένιφερ Νόρις, Διευθύντρια Μαθητικών Δραστηριοτήτων σε ιδιωτικό σχολείο της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Trinity School NYC, πιάστηκε από μυστική κάμερα να παραδέχεται ότι κατήχησε μαθητές στην διεθνιστική της ατζέντα.

Άραγε πόσες τέτοιες δασκάλες υπάρχουν και σε σχολεία στην Ελλάδα, οι οποίες περνάνε στα παιδιά το διεθνιστικό δηλητήριο, ακόμα και όταν το κράτος δεν έχει δώσει τέτοια οδηγία;;;

Εμφανιζόμενη στο μέρος 2 μιας σειράς Project Veritas με τίτλο «The Secret Curriculum», η υπάλληλος του σχολείου αποκάλυψε πώς ώθησε την ιδεολογία της.

Η Νόρις περιέγραψε το εκπαιδευτικό ίδρυμα ως ένα «πραγματικά φανταχτερό ιδιωτικό σχολείο στο Upper West Side» του Μανχάταν προτού σημειώσει ότι το σχολείο «σίγουρα» δεν είναι ένα σχολείο όπου «οι παραδοσιακοί» θα ένιωθαν άνετα.

Όταν πρόκειται για μαθητές που αμφισβητούν την πολιτική της ατζέντα, η Νόρις παραπονέθηκε: «Δυστυχώς, είναι τα λευκά αγόρια που αισθάνονται το δικαίωμα να εκφράσουν τις αντίθετες απόψεις τους και απλώς να απωθήσουν τις δικές μας».

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε τα σχολεία των παιδιών σας:

loading...