ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ (;) Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΞΑΝΑ-ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ

Άρθρο του Νίκου Ι. Νικολόπουλου*  

Οι περισσότεροι έχουν χάσει τον ύπνο τους με την αγωνία του πως θα βγάλουν το χειμώνα με το λογαριασμό αποτυχίας, διαπλοκής του ρεύματος και ο Μητσοτάκης σκέφτεται τι κόλπα να κάνει για να μείνει στο Μαξίμου και να καλύψει τα ίχνη κοριών. Όταν πριν ένα χρόνο…τέθηκαν σε αναστολή εργασίας συμπατριώτες μας ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ με αξίες και γενναία καρδιά και μπόρεσαν να πουν ΟΧΙ στον πιο αισχρό εκβιασμό, που έχουν ζήσει οι Έλληνες από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τους εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ δεν σιωπήσαμε και δεν κρυφτήκαμε …

Όταν το σκάνδαλο των υποκλοπών έφτασε στο Συμβούλιο της Ευρώπης και τώρα πια καλούνται σε ακρόαση οι εμπλεκόμενοι … εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ζητήσαμε να φύγει ο Μητσοτάκης. Όταν υπουργός της κυβέρνησης και κοτζάμ αντιπρόεδρος του κόμματος Μητσοτάκη δηλώνει ότι «η Ελλάδα θα πεινάσει τον χειμώνα, αλλά εμείς ασχολούμαστε με το κινητό του Ανδρουλάκη», εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ καταθέσαμε το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ για την ενίσχυση των αδυνάτων.

Όταν ο Μητσοτάκης σκέφτεται τι κόλπα να κάνει για να μείνει στο Μαξίμου και να καλύψει τα ίχνη κοριών και «υπογραφών», εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες βροντοφωνάξαμε ότι ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Όταν ο πρωθυπουργός είπε προχθές στο υπουργικό συμβούλιο, ναι ο κύριος Μητσοτάκης, είπε στα ελληνικά όσα είχε πει ο Μπάιντεν στις ΗΠΑ ότι: «Η Μόσχα επιδιώκει μέσω της πίεσης να δημιουργηθεί και κοινωνική αναταραχή και πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της».

Όταν επίσης ο Έλληνας πρωθυπουργός καταγγέλλει στο υπουργικό του συμβούλιο ότι «η Ρωσία επιτίθεται συνολικά πλέον στην Ευρώπη με όπλο το φυσικό αέριο, οι τιμές του οποίου έχουν αυξηθεί κατά 1.000% και είναι 10 φορές υψηλότερες από ότι ήταν πριν ξεκινήσει η κρίση».

Όταν ακούγοντας τα προαναφερθέντα σκέφτεται ο Έλληνας:

Ø Πως γίνεται και τις 1000 kWh ο Ρώσος που πεινάει να τις πληρώνει 48€ και ο Έλληνας που είναι από τη σωστή πλευρά της Ιστορίας να τις πληρώνει 671€;

Ø Πως γίνεται και ο Ισπανός που είναι και αυτός στη σωστή πλευρά της ιστορίας, να τις πληρώνει 202€ και όχι 671 €;

Εμείς της ΝΕΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ απαντάμε κατηγορηματικά. Γιατί αυτοί δεν έχουν Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, που πρόθυμα δέχεται να προσδιορίζεται η τιμή του ρεύματος, με βάση την τιμή του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, όταν Πορτογαλία Ισπανία ζήτησαν και πέτυχαν εξαίρεση.

Όταν ΑΠΕ και λιγνίτης είναι κοντά στο 40% του ρεύματος που καταναλώνει η χώρα, εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ρωτάμε τον Μητσοτάκη, πως και γιατί ο Ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει στους ΦΙΛΟΥΣ του ΑΕΡΙΟΥΧΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ, σαν να παράγει η Ελλάδα μας ρεύμα 100% από ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ;

Και κάτι πολύ σπουδαιότερο. Όταν λέει ο Ερντογάν στους Έλληνες «Μην ξεχνάτε τη Σμύρνη» ρωτά ο ελληνικός λαός: Κύριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τι θα γινόταν αν ο Σολτς έλεγε στους Εβραίους «Μην ξεχνάτε το Άουσβιτς»;

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ερωτά: «Γιατί ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πως κοιμάται Όταν ο ψευτοσουλτάνος κάνει τον νταή και απειλεί ευθέως την χώρα μας με εισβολή»;

Εμείς, η Γαλάζια ΣΥΜΜΑΧΙΑ πιστεύουμε ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να επιτεθεί στην πατρίδα μας και προειδοποιούμε, πως η αντίδραση της κυβέρνησης σε αυτή την εχθρική και πολεμική πορεία δεν είναι η πολιτική του κατευνασμού ούτε η τακτική της υποχωρήσεις και της συγκατάβασης.

Όταν τέλος οι Μητσοτακικοί και τα εκ μεταγραφής «μαϊμού» στελέχη, προκειμένου να αλλάξουν την ατζέντα βάζουν στο δημόσιο διάλογο την εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου, που δεν πρόκειται άλλωστε να γίνει …και γιατί;

Γιατί είναι ήδη πίσω ο Μητσοτάκης και γιατί απλά θα έκανε πιο εύκολη τη ζωή του Τσίπρα, όπως δείχνουν οι δικές τους δημοσκοπήσεις!

Όταν όμως και παρά τις διαψεύσεις, το θέμα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ξαναμπαίνει στο τραπέζι του μεγάρου Μαξίμου, τότε, το πολιτικό περιβάλλον αναδεικνύεται όλο και πιο ρευστό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη- και όταν μάλιστα δεν έχει έρθει ο «δύσκολος χειμώνας»!

Εμείς πάντως, της ΝΕΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, όταν αυτά και πολλά ακόμα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, προβληματιζόμαστε και αγωνιούμε για το πως θα βγάλουν οι περισσότεροι συμπατριώτες μας το χειμώνα με την ακρίβεια όλων των αγαθών και κυρίως των αναγκαίων ειδών διατροφής, το πληθωρισμό, την ανεργία, την ανέχεια, το λογαριασμό αποτυχίας και διαπλοκής του ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου των καυσίμων , τις ανεξόφλητες ποικιλώνυμες δόσεις κ.α.

Εμείς, στη ΝΕΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ατσαλώνουμε το φρόνημα μας και γινόμαστε πιο μαχητικοί, αφού για τους προδομένους ομοϊδεάτες μας, δεν υπάρχει…πια το δυστυχώς…ούτε το κρίμα … αλλά μόνον αγώνας μέχρι την ΑΝΑΤΡΟΠΗ !

Δεν μας κλονίζει τίποτα, είμαστε αμετακίνητοι στις ιδεολογικοπολιτικές μας θέσεις! Κόντρα στους ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ, ακόμη και στους ομογάλακτους που συμβιβάστηκαν για μια καρέκλα η για ένα οπαδικό πάθος και που δεν συγκινούνται ούτε από εκείνους που εξαιτίας της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής πείνασαν, κρύωσαν, στερήθηκαν και τούτο το χειμώνα που καταφθάνουν οι βαρείς λύκοι … μένουν απροστάτευτοι!

Το τίμημα για το κυβερνητικό παρδαλό μεταλλαγμένο Ι.Χ. κόμμα, καθώς και για τους μετόχους της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε., θα είναι πολύ μεγάλο.

Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ παίρνουμε κουράγιο από την στάση των ΕΠΩΝΥΜΩΝ και ΑΝΩΝΥΜΩΝ, Νεοδημοκρατών που αρνήθηκαν να σιωπήσουν και έμειναν ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙΑυτοί μας δίδαξαν, μας ενθάρρυναν, μας έμαθαν να διακρίνουμε και να επιλέγουμε καλύτερα τους συναγωνιστές μας!

Εμείς είμαστε ορκισμένοι να βάλουμε ΓΕΡΗ Πλάτη στον επερχόμενο ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ για να αντιμετωπίσει με σθένος και επιτυχία το χάος που θα παραλάβει από την Κυβέρνηση των ΑΧΡΗΣΤΩΝ του μουσαφίρη…

loading...