Γεώργιος Φλώρος : Στηρίζετε τη σωτηρία των ψυχών σας…σε αυτούς;

Είναι τετελεσμένο … θέσπισαν ήδη την πανθρησκεία.

Δεν ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού.

Δεν επανέρχονται αυτοί…

Όσοι τους ακολουθούν θα χαθούν μαζί τους.

Νομίζετε ότι αν φύγετε μακριά από αυτούς θα σχίσετε την Εκκλησία;

Όσοι το υποστηρίζουν πλανώνται κάνοντας το ακριβώς αντίθετο γιατί, και την Εκκλησία σχίζουν, διασκορπίζοντας τα μέλη Της και την ψυχή τους ,την εν δυνάμει Αγία, σίγουρα καταστρέφουν ακολουθώντας αυτούς που είναι εκτός Εκκλησίας.

Όταν οι πνευματικές κεφαλές αρρωστήσουν ,διαστραφούν δηλαδή, τότε αρρωσταίνει όλο το σώμα. Όταν στη συνέχεια νεκρωθούν, νεκρώνεται όλο το σώμα. Ο λαός μας λέει: «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Όταν το κεφάλι βρωμίσει έχει ήδη προηγηθεί η σήψη και ακόμα νωρίτερα η ..νέκρωση.

Το αυτό συμβαίνει και με το σώμα που ακολουθεί το κεφάλι και ενώ ο λαός μας, από τη μια ορθώς λέει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, απ’ την άλλη όμως ακολουθεί το κεφάλι που βρωμάει, χωρίς να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει. Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να βρίσκομαι ή να αποτελώ μέρος του νεκρωμένου σώματος χωρίς να έχω νεκρωθεί και εγώ; Είναι αδύνατον!! Πώς είναι δυνατόν ως υγιές μέλος του σώματος να βρίσκομαι εντός νεκρωμένου σώματος ευελπιστώντας στην εξυγίανση του ήδη νεκρωμένου σώματος που απορρέει από τη νέκρωση της κεφαλής;

Γι’ αυτό ο Κύριος μάς λέει:

«Εβγάτε έξω από την πόλιν αυτήν όσοι αποτελείτε τον λαόν Εμού του Θεού, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι και συνυπεύθυνοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε και σεις μέρος από τας τιμωρίας και τας πληγάς με τας οποίας θα κτυπηθή.»

Καλό είναι να συμβουλευόμαστε πνευματικούς και όχι «νεκρούς» που μιλάνε καθ’ υπαγόρευση του πονηρού. Η δική μας γνώμη είναι σίγουρα λανθασμένη αν δεν στηρίζετε απόλυτα στους Αγίους θεοφόρους Πατέρες. Για του λόγου το αληθές, όταν οι Άγιοι που θα ακούσουμε παρακάτω μάς ενημερώνουν με ποικίλους τρόπους, λέγοντας στην ουσία τα ίδια για το τί πρέπει να κάνουμε εν καιρώ κινδυνευούσης πίστεως και εμείς λέμε τα εντελώς ανάποδα, τότε αποδεικνύεται όχι μόνο η ανυπακοή προς την θριαμβεύουσα, αλλά πασιφανώς εκδηλώνεται η αντίθεσή μας προς τον θείο Λόγο (Θεό). Αυτό βεβαίως δηλώνει πνευματική αρρώστια η οποία θα οδηγήσει σε νέκρωση και ως επακολούθημα στη σήψη και στη βρώμα του αιωνίου θανάτου.

Ας κρατήσουμε σταθερά τους Λόγους των Αγίων μας που μάς αρκούν για την πνευματική μας πορεία.

Οι Άγιοι σε περιπτώσεις που η Πίστη κινδυνεύει και οι ψυχές σφαγιάζονται εκ των οργάνων του πονηρού, μάς συμβουλεύουν ως ακολούθως:

Ο Μέγας Βασίλειος λέγει:

«Ο σιωπών δοκεί συναινείν», είναι δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, συνένοχος και συνεργός των πονηρών έργων της καταστροφής.

Και πάλι : «Της σιωπής το κρίμα, φοβερόν εστί».

Και αλλού: «Το να εφησυχάζει κανείς, όταν το κινδυνευόμενον είναι η Πίστις ,τούτο είναι ίδιον της αρνήσεως, το δε να ελέγχει είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ειλικρινής».

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς λέγει:

«Η σιωπή είναι η Τρίτη μορφή αθεΐας», άθεος δηλαδή όποιος σιωπά όταν ΔΕΝ πρέπει.

Ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης λέγει:

«Εντολή γαρ Κυρίου μη σιωπάν εν καιρώ κινδυνευούσης Πίστεως. Ώστε, ότε περί Πίστεως ο λόγος εστίν ειπείν, εγώ τίς ειμί; Ιερεύς, άρχων, στρατιώτης, γεωργός, πένης;… ουά, οι λίθοι κεκράξουσι και συ σιωπηλός και αφροντίς;»

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει:

«Ο μη λέγων την θείαν Αλήθειαν υπεύθυνος εστί του αίματος τουτέστι της σφαγής των ψυχών των πλανομένων.»

Επίσης λέγει:

«Το μη κρίνετε, ίνα μη κριθείτε, περί βίου εστίν ,ου περί Πίστεως».

Θα πρέπει να χάσω τα λογικά μου για να υπακούσω σε κάποιον, όποιος κι αν είναι αυτός και να αγνοήσω τους γλυκύτατους Θεόπνευστους Αγίους μας.

Επιπλέον, έχουμε ΕΝΤΟΛΗ από τον Κύριόν μας και Θεόν μας να κηρύξουμε από τις ταράτσες όσα μάς είπε, αφού «το να υπηρετούμε τον Κύριον είναι καθήκον όλων μας»!

Και πάλι : «Αυτά που σας είπα, τα είπα για όλους τους μέχρι της δευτέρας παρουσίας Μου χριστιανούς».

Πώς λοιπόν να δεχτώ να μου λένε: «Φερμουάρ στο στόμα;» , ειδικά τώρα που ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ;

Ε…! Όχι αυτό ξεπερνά τα όρια. Εκτός κι αν δεν ξέρουμε πια τί μας γίνεται και έχουμε χάσει κάθε έλεγχο.

Απ’ τη μία μας λένε ότι φταίει και ο λαός και απ’ την άλλη , όταν μιλάει ο λαός του λένε «φερμουάρ» και «μέσα στο.. σπίτι».

Όπως προαναφέρθηκε ,έχουμε Εντολή να μιλάμε ,όχι όμως να μιλάνε οι μεν ασταμάτητα και να παροτρύνουν τους άλλους να σιωπούν, γιατί σε αυτήν την περίπτωση ,στερούνται ακόμα και κοσμικής λογικής, πόσο μάλλον πνευματικής!

Εν κατακλείδι…

..η σιωπή είναι αρετή και χρυσός…

αλλά και ….

ο ΛΟΓΟΣ ….είναι ΘEOΣ.

Και η διάκριση η πρώτη αρετή που εξετάζει πότε σιωπούμε και πότε ομιλούμε!

Εμείς βεβαίως οφείλουμε να εμπεδώσουμε τους Λόγους των Αγίων και να διαλέξουμε αν θα ακολουθήσουμε τους Αγίους ή τους «τυφλούς που οδηγούν.. τυφλούς»!

Σας παραθέτω αξιόλογο πόνημα, αγιορειτών πατέρων, με ιστορικές αποδείξεις που σοκάρουν και που αποδεικνύουν τις πιο εγκληματικές πράξεις εις βάρος της Ορθοδοξίας μας.

Την Εκκλησία του Χριστού Την έσχισαν ήδη οι προδότες, πρόδρομοι του αντιχρίστου, απομένει να εμφανίσουν τον αρχηγό τους για τον οποίο εργάζονται.

https://www.impantokratoros.gr/dat/storage/dat/BD6CBA56/periodiko_agiou_orous.pdf

Η απόφαση καθαρά δική μας ή με τους «ευλαβείς» του ΠΣΕ – προδρόμους του αντιχρίστου ή με τους αγωνιστές -ποιμένες που θέτουν το στήθος τους προς υπεράσπιση του ποιμνίου.

Αυτά που είδατε (στο ανωτέρω pdf ) δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα που γίνονταν σιγά-σιγά, χρόνια τώρα και συνεχίζουν, σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου αποφασίζουν, (καθ’ υπόδειξη του πατέρα τους του διαβόλου χωρίς το ποίμνιο,) να διακόψουν την κοινωνία με τον Θεό και να φτιάξουν μια νέα θρησκεία που θα εμπεριέχει όλες τις θρησκείες του κόσμου, την πανθρησκεία. Για το σκοπό αυτό ιδρύθηκε το ΠΣΕ που είναι γνωστό σε όλους τους.. ποιμένες ,οι οποίοι μολονότι γνώριζαν, σιωπούσαν!

Αφού λοιπόν ο διάβολος είδε μηδαμινή αντίδραση και αντίσταση (από τους ορθοδόξους!),σε όλα αυτά που αποφάσιζαν τα όργανά του, τους διέταξε να οργανώσουν τη ληστρική ψευδοσύνοδο (2016), ονομάζοντάς την «αγία και μεγάλη» ώστε με υπογραφές να επισημοποιήσουν αυτά που είχαν προ-αποφασίσει. Τα γνώριζαν όλα αυτά προ πολλού οι «ευλαβείς», παρόλα αυτά σιωπούσαν ,γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Να γιατί η ΣΙΩΠΗ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ και ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και το ΚΡΙΜΑ ΦΟΒΕΡΟΝ ΕΣΤΙ !!

Και σύ ΣΙΩΠΗΛΟΣ και ΑΦΡΟΝΤΙΣ;

Απομένει έστω και την ενδεκάτην να μάς αποδείξουν αν είναι ευλαβείς ή συνωμότες. Το φωτογραφικό υλικό/πόνημα είναι έργο, ολίγων δυστυχώς, μαχητών αγιορειτών Πατέρων που ως όφειλαν έκαναν το χρέος τους ενημερώνοντας το χριστεπώνυμο πλήρωμα πριν την ψευδοσύνοδο Κρήτης, γνωρίζοντας και πράττοντας τα δέοντα υποκινούμενοι από τα γνήσια, ομολογιακά ,ορθόδοξα αντανακλαστικά τους. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για να καλύψουν κάποιοι την αδιαφορία τους για τα του Οίκου τους που όφειλαν να γνωρίζουν.

Μετά απ’ όσα έχουν γίνει, λέοντες και κότες αποφάσισαν ότι είναι καιρός του σιγάν. Θέλουν να λέγονται ορθόδοξοι χριστιανοί και αφήνουν να βλασφημείται ο Ιησούς Χριστός, χωρίς καν να διαμαρτύρονται για τα τόσα κακουργήματα εις βάρος της Ορθοδοξίας.. Προσέξτε τους, δεν είναι του Θεού, είναι του ΠΣΕ.

Το δέχονται αδιαμαρτύρητα, είναι μέλη του. Αφυπνιστείτε, μην δέχεστε να παίζουν με τα θεία. Μη γίνεσθε συμμέτοχοι και συνυπεύθυνοι, γιατί θα λάβετε και εσείς μέρος από τας τιμωρίας και τας πληγάς με τας οποίας θα χτυπηθούν όσοι ευρίσκονται μέσα εις την πόλιν της διαφθοράς και της αποστασίας, Βαβυλώνα.

Ο καιρός είναι του κραυγάζειν και όχι απλώς του..λαλείν.

Έφεραν την πανθρησκεία του διαβόλου, δεν θα..α την φέρουν, την έφεραν και εσείς ευλογημένοι τους μνημονεύετε, σιωπάτε και περιμένετε να σας λυπηθεί ο Θεός;

«Αλλά μη φοβηθείς , γιατί λέγει στους απολυμένους ο διάβολος θα έχει τη δύναμη.» (Ι.Χρυς.) Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, άμεσα, (χτες δηλαδή)!

Εύχομαι για όλους ειλικρινή μετάνοια ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στον γράφοντα και στη συνέχεια, φώτιση κατά το μέτρο που θα στείλει ο Παντοδύναμος, ΕΑΝ θέλει, στον Οποίο ανήκει όλη η Δόξα και η Τιμή στους αιώνας των αιώνων ..ΑΜΗΝ!

Έρχου Κύριε να καθαρίσεις ότι έχει σαπίσει και βρωμάει που δεν μπορούμε να καθαρίσουμε εμείς..

Στο μεταξύ θα ακολουθώ με τη βοήθειά Σου, όποια Εντολή μού έχεις δώσει, ευρισκόμενος μέσα στην Αγιασμένη Εκκλησία Σου και όχι στη δήθεν εκκλησία του ΠΣΕ που άρχεται εκ του εχθρού Σου.

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Γεώργιος Φλώρος

loading...