ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ασθενής σέρνεται στο πάτωμα στο νοσοκομείο Χανίων! Πού είναι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί Πλεύρη;;;


 


Αυτοί που έμειναν πίσω, έμειναν για να το «βουλώνουν» στα περιστατικά μετά από εμβόλιο και να αφήνουν τους ασθενείς στην μοίρα τους;;;

ΣΟΚ έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει μία ασθενή να σέρνεται στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου στα Χανιά, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ.


Η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας έχει χειροτερέψει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διώξει όσους υγειονομικούς δεν εμβολιάστηκαν, ενώ όλοι ουσιαστικά πλέον ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, καθώς έχει παρέλθει η ημερομηνία της όποιας επίδρασης των εμβολίων.


Σύμφωνα με το zarpanews. gr της Κρήτης, μία τουρίστρια που νοσηλευόταν τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου στα Χανιά ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό φέρεται να την ειρωνεύτηκε, αντί να την βοηθήσει. Έτσι η ίδια ξεκίνησε να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ακούγοντας, μάλιστα, κάποια ειρωνικά σχόλια.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ;;;


Το περιστατικό κατέγραψε τρίτο άτομο, το οποίο το κοινοποίησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ενώ έγινε και έγγραφη καταγγελία στην διοίκηση του νοσοκομείου.


Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του τοπικού μέσου, είπε ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ: «Επικοινώνησα με την κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση».


Δεν υπάρχουν σχόλια :