ΤΟ ΝΕΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΔΥΣΗΣ-ΕΥΡΑΣΙΑΣ!


Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!Στις 21 Σεπτέμβρη η Ρωσία γιόρτασε την ίδρυση του κράτους της. Η Ρωσία είναι μια πολυομολογιακή και πολυεθνική δύναμη που έχει ανδρωθεί στην

παλαίστρα της Ορθοδοξίας και σε έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης. 

Η Ρωσία, θεωρείται από τη Δύση επί αιώνες ως αντίπαλος και εχθρικός πολιτισμός – και πιο συγκεκριμένα η Ρωσία είναι ο ποιοτικός αντίπαλος της Δύσης ενώ η Κίνα είναι μάλλον ο αντίστοιχα ποσοτικός. 

Η Ρωσία περιβάλλεται από έναν μυστικισμό ως προς τη δύναμή της και πάντα εκπέμπει την αίσθηση μιας αποστολής της στον κόσμο. 

Ο ρωσικός (με την οντολογική έννοια) πολιτισμός είναι ένα ζήτημα χιλιάδων ετών, όχι της Ανατολής, ή της Δύσης, αλλά του Βορρά της γιγαντιαίας Ευρασίας – μιας ολόκληρης υπο-ήπειρου με πολυεθνικό πολιτισμό, με τη δική της αποστολή στην ιστορία και με έναν σκοπό στον σύγχρονο κόσμο. 

Θεωρείται από τη Δύση ως ιστορικός , πολιτισμικός και ιδεολογικός αντίπαλος. Η Ρωσία είναι μια ηπειρωτική ευρασιατική δύναμη και στη γεωπολιτική αντίληψη των Αγγλοσαξώνων είναι η Χάρτλαντ, δηλαδή ο «πυρήνας» του κόσμου – ένα μεγάλο φυσικό φρούριο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :