ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ από Οζάλ για Μητσοτάκη: Να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα όταν φύγει από την εξουσία

 

Αυτόν θέλουν και δεν το κρύβουν…

Να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα, αλλά αυτό να το πράξει μετά την απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την εξουσία, προτείνει ο πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού «Ενιαίου Κόμματος» της γειτονικής χώρας Αχμέτ Οζάλ, ο οποίος είναι γιος του Τούρκου πρώην προέδρου και πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 2023 έχει εκλογές στην Ελλάδα. Φυσικά στην Ελλάδα υπάρχει μία πολύ ισχυρή Αριστερά, μία πολύ δυναμική Αριστερά, η οποία εν όψει του 2023 είναι πολύ ερεθισμένη πολιτικά για τις βάσεις που πήραν οι Αμερικανοί. Για αυτό το λόγο εγώ πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα χάσει στις εκλογές (σ.σ. αβάντα, είπε το αντίθετο από αυτό που εύχεται να γίνει)».

«Εγώ προτείνω το εξής, η Τουρκία αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει στρατιωτικά στην Ελλάδα, αλλά αν με ρωτούσατε, πιστεύω πώς η δουλειά θα ήτανε πιο εύκολη αν περιμέναμε να φύγει ο Μητσοτάκης από εκεί. Γι’ αυτό το λόγο όσο δίκιο και αν έχει η Τουρκία, φυσικά και μπορεί να επέμβει, αλλά με επέμβαση αυτή τη στιγμή δεν θα κερδίσουμε τίποτε, ενώ η δουλειά μπορεί να γίνει πιο εύκολα μετά την αποχώρηση του Μητσοτάκη το 2023»., συμπλήρωσε.

loading...