Η εξοργιστική και ντροπιαστική σιωπή της ΕΕ και της Ελλάδας για την Αρμενία

 

Είναι εξοργιστική ,όσο και ντροπιαστική η σιωπή της «ευαίσθητης» κατά περίπτωση Ευρώπης στο θέμα της Αρμενίας! 105 νεκρούς στρατιώτες έχουν χάσει οι Αρμένιοι από τις συγκρούσεις με το αδηφάγο Αζερμπαϊτζάν του δικτάτορα Αλίγιεφ που υποστηρίζεται ανοιχτά από την Τουρκία! Η …ευαίσθητη Ευρώπη δεν έχει πει λέξη! Όσο για την Ελλάδα; Φαίνεται ότι έχουμε ξεχάσει και την Αρμενία. Εξακολουθούμε να κάνουμε τον…αντίλαλο όσων λέει η κυρία Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν , ο Μπορέλ και η Ουάσινγκτον! 

Κι όχι μόνο αυτό…Ανέχονται και ανεχόμαστε να μιλάει ο Ερντογάν ο οποίος έχει εμπλέξει την Τουρκία στρατιωτικά σε μία σειρά συγκρούσεων χωρίς να ουδείς να ενοχλείται…

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα την Αρμενία ότι ευθύνεται για την επανάληψη των συγκρούσεων με το Αζερμπαϊτζάν, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 150 ανθρώπους.

«Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την κατάσταση, που είναι αποτέλεσμα της παραβίασης της συμφωνίας που συνήφθη μετά τον πόλεμο» του 2020 ανάμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε σε ομιλία του.

loading...