Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ


 


Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ - 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ, ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΟΝ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. Ο ΕΛΟΧΕΥΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ.


ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ :

ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΑ ΟΝΤΑ.

ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΙ Ο ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΘΕΪΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.


ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΟΡΟΣ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ :


ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ,

ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

 

ΜΕ ΠΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΡΧΗΣ :

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ,

ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ) ΣΥΓΚΕΝΤΩΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ.


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ :


ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;


ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΛΟ» ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ :


·        ΟΠΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.


·        ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


·        ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


·        ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ,  Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΥΤΩΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.


·        ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΘΑ.


ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


ΕΦ’ ΟΣΟΝ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ, Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟ.


Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.


Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :