Νίκος Νικολόπουλος:Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ

Ο Ελληνικός λαός πάντα δεινοπαθούσε απο τους καταχραστές και τους σφετεριστές των ελπίδων του , όμως πάντα στα δύσκολα αξιοποιούσε τα εθνικά κεφάλαια !

Ήρθε η ώρα να συμβεί το δεύτερο !Ο λαός ξαναφωνάζει Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ … Το καθεστώς Μητσοτάκης Α.Ε. βρίσκεται πλέον σε αποδρομή! Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του 2009 επέλεξε ελάχιστες παρεμβάσεις στα πολιτικά τεκταινόμενα.

Επέλεξε τη σιωπή ακόμη και όταν οι αντίπαλοί του με ψέματα τον κατηγορούσαν για την Κυβερνητική θητεία του. Με στωικότητα έβλεπε κάποιους απο τους ευεργετηθεντες συναγωνιστές του, να μην υποστηρίζουν το έργο και τις Εθνικές Επιλογές του.

Σήμερα, μετά την χθεσινή ομιλία στα Ανώγεια της Κρήτης, άνοιξε το δρόμο της μεγάλης επιστροφής για την παράταξή μας, στις ιδεολογικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο εγγυητής της ενότητας της Ν.Δ., ο θεματοφύλακας και η αυθεντική «φωνή» της παράταξης του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, μίλησε στις ψυχές εκατομμυρίων Νεοδημοκρατών. Όχι μόνο εκείνων που ψήφισαν Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές, αλλά και εκείνων των παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων, που έφυγαν η που έδιωξε κακήν –κακώς από το γαλάζιο «σπίτι» τους, το φεουδαρχικό καθεστώς Μητσοτάκη.

Ο Καραμανλής μίλησε!

Και ένα είναι σίγουρο: Ο Μητσοτάκης τον «άκουσε» για τα καλά! Και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει …κοριούς! Ο Κώστας Καραμανλής, με τη δημόσια παρέμβασή του, έδειξε την πόρτα εξόδου στον Μητσοτάκη! Είναι πλέον Πρωθυπουργός, αλλά και Πρόεδρος της Ν.Δ., υπό προθεσμία! Ακόμα κ αυτοί που έπιασαν το νήμα απο εκεί που το είχαν αφήσει, από χθες βράδυ θυμήθηκαν τις σχέσεις του Καραμανλή με τον Γκορμπατωφ και τον Πούτιν και ανέλαβαν επ’αμοιβή , εργολαβικά και πάλι την προσπάθεια πολιτικής αποδόμησης… Αυτοί που όχι μόνον δεν τα κατάφεραν τότε με το Βατοπέδι, αλλά τελικά οι ίδιοι βούλιαξαν …είναι αυτοί οι ίδιοι λοιπόν που θα ξαναβουλιάζουν στο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ …

Η πατρίδα μας πάντα , είτε θα δεινοπαθούσε από τους καταχραστές και τους σφετεριστές των Ελπίδων του λαού μας, είτε θα αξιοποιούσε τα εθνικά της κεφάλαια .

Ήρθε η ώρα να ξανασυμβεί το δεύτερο! Ήρθε η ώρα του Καραμανλή να ξαναπάρει στα χερια του το πηδάλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ! Ήρθε η ώρα που ο ελληνικός λαός ξαναβροντοφωνάζει Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ (!) και πλησιάζει ως λύτρωση!

Η ιστορική παρέμβαση του Καραμανλή απο την λεβεντογεννα Κρήτη ανοιξε το δρόμο για μια ΝΕΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .Σ’ αυτό το η ιστορικό προσκλητήριο οφείλουμε όλοι να δώσουμε το ΠΑΡΩΝ. Οι νοικοκυραίοι της μεγάλης λαϊκής πατριωτικής παράταξης ξέρουμε ποιος είναι ο κανονικός σπιτονοικοκύρης και ποιος είναι ο μουσαφίρης .

Ο φιλοξενούμενος που ποτέ δεν εγινε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ αλλά παρέμεινε έως σήμερα ΑΚΡΟΚΕΝΤΡΩΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ο γόνος που ήρθε και τρουπωσε ευκαιριακά στη παράταξη μας, για να κερδοσκοπήσει και να εκμεταλλευτεί τον υπερήφανο ηρωικό λαό της αγωνιζόμενης βάσης, που ποτέ δεν αγάπησε, και που ποτέ δεν σεβάστηκε έληξε το μισθωτήριο. Πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά !!!

loading...