ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (BTWC) ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΗΣ ΒΙΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Το ρωσικό Υπ. Άμυνας παρέδωσε σε Σύμβαση Βιολογικών και Τοξικών Όπλων (BTWC) που εδρεύει στη Γενεύη ντοκουμέντα που δείχνουν ότι οι ΗΠΑ ανέπτυξαν βιοστρατιωτικά προγράμματα

στην Ουκρανία. 

Έκαναν πειράματα σε ψυχασθενείς και φτωχούς! Κανένα από τα μέλη του BTWC δεν αμφισβήτησε τα αδιάσειστα στοιχεία που προσκόμισε η Ρωσία!

Η Ρωσία παρέχει στοιχεία για βιοστρατιωτικά προγράμματα στην Ουκρανία.

Όσοι ήταν παρόντες στη σύνοδο κορυφής CABT/ BTWC που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα δεν είχαν καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα των αποδεικτικών στοιχείων.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι παρέδωσε στη Σύμβαση Βιολογικών και Τοξικών Όπλων (BTWC) που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, υλικά στοιχεία που θα επικύρωναν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει προγράμματα βιοστρατικοποίησης στην Ουκρανία.

Όπως διευκρίνισε ο επικεφαλής των δυνάμεων ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής προστασίας της Ρωσίας, Igor Kirílov, μεταξύ 5 Σεπτεμβρίου και 9 Σεπτεμβρίου, το CABT και μόνο εκπρόσωποι 89 εθνών παρευρέθηκαν, από τα 184 που υπέγραψαν, τα οποία έλαβαν αντίγραφα εγγράφων που αποδεικνύουν την εκτέλεση των πράξεων αυτών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...