Αδιανόητο: Οι Αλβανοί λένε ότι «πέθανε η σπουδαία Αλβανίδα ηθοποιός Ειρήνη Παπά»!


 


Σε έναν πρωτοφανή ισχυρισμό προχώρησαν οι Αλβανοί, οι οποίοι «βάφτισαν» την κορυφαία και προσφάτως αποθανούσα Ελληνίδα ηθοποιό Ειρήνη Παπα, ως Αλβανίδα!


«Πέθανε η σπουδαία αλβανικής καταγωγής ηθοποιός Ειρήνη Παπά. (Irena Leleku). Πριν από έξι χρόνια είχε πει στην ελληνική τηλεόραση ότι δεν μπορεί να φύγει από αυτή τη ζωή χωρίς να πει την αλήθεια ότι είναι Αλβανίδα».


Η κατάσταση στα Βαλκάνια με Αλβανούς και Σκοπιανούς έχει ξεφύγει καθώς επιχειρούν να κλέψουν από τον Ελληνισμό οτιδήποτε του ανήκει και είναι παγκόσμιας αξίας.


Έτσι λοιπόν οι Αλβανοί εφευρίσκουν λόγια που δεν είπε ποτέ η Ειρήνη Παπά ενώ να προσθέσουμε πως η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη ήταν το 2004 και όχι πριν από… έξι χρόνια.


Το συνεχίζουν όμως καθώς η Fiqiri Kasa Art Studio κάνει εκτενή αναφορά και σε γυρίσματα που έκανε η Παπά με Αλβανούς συμπρωταγωνιστές της:


«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας “Οδύσσεια” το 1968, στα διαλείμματα η Irena Papas και άλλοι σπουδαίοι Αλβανοί, όπως ο Bekim Fehmiu, μιλούσαν σε γλώσσα που δεν ανήκε σε αυτή από το κινηματογραφικό συνεργείο» γράφουν οι «εγκέφαλοι» της προπαγάνδας, ισχυριζόμενοι πως, όταν ένα μέλος του συνεργείου τούς ρώτησε τι γλώσσα μιλάνε, «η Παπά άγγιξε το χέρι του Bekim Fehmiu, με τον ίδιο να απαντά “είναι η μητρική μας γλώσσα”».


Το σχέδιο προπαγάνδας επικαλείται συνεντεύξεις που είχε δώσει η Παπά εκείνη την περίοδο, λέγοντας, σύμφωνα με τους υπευθύνους της σελίδας, ότι είναι… μισή Αλβανίδα και ότι η Πελοπόννησος έχει γεμίσει από Αλβανούς!


Μετά την εν λόγω ανάρτηση υπήρξαν δεκάδες κοινοποιήσεις από μέλη, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου της συγκεκριμένης σελίδας έκαναν λόγω για την Αλβανίδα Ειρήνη Παπά που κυριάρχησε στην παγκόσμια 7η τέχνη!


Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Παπά πέθανε σε ηλικία 96 ετών πριν από τέσσερις ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :