Χαμός στην Ινδία με τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ μετά από εμβόλια! Ανώτατο Δικαστήριο καλεί για εξηγήσεις τον Bill Gates

 

Πρόκειται για “πυροτέχνημα” ή θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις;

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης ζήτησε απαντήσεις από το Ινστιτούτο Serum της Ινδίας (SII), τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και άλλους σχετικά με μια αναφορά ενός άνδρα που κατηγόρησε τις παρενέργειες από το Covishield ως την αιτία θανάτου της κόρης του.

Ο καταγγέλλων απαίτησε αποζημίωση 1.000 ₹ crore ( 165εκατ. δολαρίων) από τον κατασκευαστή του εμβολίου.

Ο Dilip Lunawat, κάτοικος του Aurangabad, ισχυρίστηκε ότι η κόρη του Snehal Lunawat, φοιτήτρια ιατρικής, αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο κατά του Covid στο κολέγιό της στο Nashik στις 28 Ιανουαρίου πέρυσι.

Η Snehal ήταν γιατρός και λέκτορας στο οδοντιατρικό κολέγιο και το νοσοκομείο SMBT στο Dhamangaon στη Μαχαράστρα. Είχε κάνει μετά από πιέσεις το Covishield, το οποίο αναπτύσσεται από το SII.

“Μέρες αργότερα, υπέστη σοβαρό πονοκέφαλο και έμετο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αιμορραγία στον εγκέφαλό της“, ανέφερε η καταγγελία του πατέρα της.

“Η ίδια πέθανε την 1η Μαρτίου ως αποτέλεσμα των παρενεργειών από το εμβόλιο“.

Η αναφορά βασίστηκε σε έκθεση που υποβλήθηκε από την επιτροπή εμβολιασμών (AEFI) για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Κέντρου στις 2 Οκτωβρίου.

Ο καταγγέλλων πατέρας ζήτησε επίσης απόδωση ευθυνών από τον Γκέιτς, του οποίου το ίδρυμα –το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς– είχε συνεργαστεί με το SII για να επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής και παράδοσης 100 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου.

Αναζήτησε επίσης απάντηση από την κυβέρνηση της Ένωσης, την κυβέρνηση της Μαχαράστρα και τον Γενικό Ελεγκτή Ναρκωτικών της Ινδίας.

Ο Lunawat υποστήριξε πως θα αναζητήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη για την κόρη του και «πολλούς ακόμη ανθρώπους που είναι πιθανό να δολοφονηθούν» λόγω παρόμοιων περιπτώσεων δυσμενών επιπτώσεων, σύμφωνα με την αναφορά.

Η υπόθεση έχει αναρτηθεί για ακρόαση στις 17 Νοεμβρίου.

loading...