Κραυγή απόγνωσης από την παρουσιάστρια του Art TV: «Δεν με εγχειρίζουν χωρίς PCR – Το σώμα μου καταρρέει κάθε μέρα»Καταστράφηκε από το εμβόλιο κατά της Covid-19


Συνεχίζεται η περιπέτεια της παρουσιάστριας του Art TV Χαράς Τρυφερή, η οποία εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre αμέως μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της.


Αυτή τη φορά η ίδια ανήρτησε βίντεο στο οποίο δεν μπορεί να σταματήσει να τρέμει καθώς, όπως ισχυρίζεται και δεν την αφήνουν να κάνει χειρουργείο χωρίς αρνητικό μοριακό τεστ ενώ όπως λέει
 χαρακτηριστικά «το σώμα μου καταρρέει κάθε μέρα»

.Κι αυτό παρά το ότι το είχε ζητήσει από το προσωπικού του νοσοκομείου από την περασμένη ημέρα.

“Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω”, λέει με τρεμάμενη φωνή στο βίντεο:

Nα υπενθυμίσουμε ότι η Χαρά Τρυφερή, δασκάλα χορού, αισθητικός και συμπαρουσιάστρια στο Art TV, μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της κατά της Covid-19 εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre.

Πρόκειται για ένα σπάνιο νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα – συνήθως στα χέρια και τα πόδια.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, αποκάλυψε τις παρενέργειες που προέκυψαν και συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν εδώ και 11 μήνες μετά το εμβόλιο κατά του Covid-19.
Όπως η ίδια αναφέρει, αμέσως μετά το εμβόλιο εισήχθη στο νοσοκομείο κατεπειγόντως με απίστευτους σπασμούς, τους οποίους ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

Όπως αναφέρεται, μετακινείται με καροτσάκι.

Συνιστά, όπως λέει στο βίντεο, «να μην κάνει κανείς το δηλητηριασμένο εμβόλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :