ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η πρώτη συνοικία πόλης προσομοιώνει την διακοπή ρεύματος για 96 ώρες – 400 νεκροί θα είναι το αποτέλεσμα

Αυτή η είδηση είναι απο γερμανικό κανάλι και δείχνει την σοβαρότητα αυτών που γράφουμε με αποδείξεις για το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ μέχρι στιγμής. Το σχέδιο του Κλάους και όλων των πολιτικών σας κομπάρσων είναι ξακάθαρο. Στην Γερμανία θα ψοφάνε από το σκοτάδι και το κρύο, θα τους κάνουν ενέσεις μέχρι του πικρού ΤΕΛΟΥΣ! 

Είμαστε συνωμοσιολόγοι και δεν ξέρουμε τι λέμε εεε;;; Την στιγμή που οι Γερμανοί κάνουν ασκήσεις για διακοπή του ρεύματος για 96 ώρες, γεενικά το σκοτάδι που έρχεται σε όλα τα επίπεδα. Σας έχουμε ξαναγράψει ότι αυτό που έρχεται δεν μπορείτε να το διανοηθεί το μυαλό μας επειδή δεν μπορεί να το χωρέσει.

Το άρθρο:

Οι γερμανικοί δήμοι προετοιμάζονται σοβαρά για τις συγκεκριμένες συνέπειες μιας διακοπής ρεύματος σε εθνικό επίπεδο. Η συνοικία Rheingau-Taunus στην Έσση ήταν η πρώτη από τις 401 γερμανικές συνοικίες και ανεξάρτητες πόλεις όπου μια εξειδικευμένη εταιρεία στο Βερολίνο διεξήγαγε λεπτομερή μελέτη και προσομοίωση του τι θα συνέβαινε σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, προκειμένου να προετοιμαστεί για την όλο και πιο πιθανό γεγονός, αναφέρει η Wochenblick.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, μέσα σε 96 ώρες αναμένονται 400 θάνατοι. Μετά από 24 ώρες, τα ζώα της φάρμας θα πέθαιναν, οι σταθμοί μετασχηματιστών θα κατέρρεαν και οι δεξαμενές νερού θα στεγνώσουν. Τότε θα υπάρχουν λεηλασίες, πυρκαγιές και οικονομικές ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων. Σε αντίθεση με τον Υπουργό Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ, ο Επίτροπος της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Κρίστιαν Ρόσελ θεωρεί επί του παρόντος τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος πολύ πιο πιθανό από την έλλειψη φυσικού αερίου, η οποία επίσης δεν θα είχε τόσο δραματικές συνέπειες, αν και προετοιμάζονται και γι’ αυτό.

Ωστόσο, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μεγάλης κλίμακας, τίποτα δεν θα λειτουργούσε πια. Το Διαδίκτυο, η σταθερή τηλεφωνία και τα συστήματα θέρμανσης θα είναι τα πρώτα που θα μειωθούν, ακολουθούμενα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το ψηφιακό ραδιόφωνο. Τα βενζινάδικα θα έμειναν από βενζίνη, το ηλεκτρονικό χρήμα και τα συστήματα πληρωμών θα σταματούσαν να λειτουργούν, τα τρόφιμα δεν θα μπορούσαν να συντηρηθούν πλέον στο ψυγείο. Το πόσο καιρό μπορούν να διαρκέσουν οι κλινικές, οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και οι εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης εξαρτάται από τον αντίστοιχο εξοπλισμό τους. Ο Rossel κατέστησε σαφές ότι η περιοχή δεν μπορούσε να εγγυηθεί την παροχή ρεύματος. Όπως και ο Landsberg, συμβουλεύει τους πολίτες να προμηθεύονται τρόφιμα και πόσιμο νερό.

loading...