«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» για το 5G!!! Είναι και αυτός «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος»;;; ΒΙΝΤΕΟ

 

«Οι εταιρείες ασύρματης επικοινωνίας προειδοποιούν τους μετόχους τους για τον κίνδυνο της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων και των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G, αλλά δεν προειδοποιούν τους καταναλωτές. Δεν προειδοποιούν τους ανθρώπους που ζουν σε σπίτια κοντά σε πύργους κυττάρων».

Αυτό αναφέρει ο Lyle Laver, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του «The National Business Post»!

Όπως τονίζεται σε σχετικό άρθρο αλλά και στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε:

«Οι ασφαλιστές κατατάσσουν το 5G και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως «υψηλού» κινδύνου, συγκρίνοντας το ζήτημα με τον μόλυβδο και τον αμίαντο .  Μια έκθεση για το 2019 από το Swiss Re Institute , έναν παγκόσμιο κορυφαίο πάροχο ασφάλισης, ταξινομεί τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G ως «υψηλού», κινδύνου δηλώνοντας: «Οι υπάρχουσες ανησυχίες σχετικά με πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) είναι πιθανό να αυξηθεί.

Το 5G θεωρείται ένας αναδυόμενος κίνδυνος καθώς οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γενικώς και του 5G ειδικότερα ακόμη συζητιούνται.

Η διεθνής εταιρεία Crown Castle απ’ το Χιούστον του Τέξας είναι μια κρατική εταιρεία. Έχουν μια αναφορά 10 σημείων που οφείλουν να δίνουν στους μετόχους.

Σε αυτήν την αναφορά, γράφει:

‘’Αν η εκπομπή συχνοτήτων από ασύρματα τηλέφωνα ή εξοπλισμό της τηλεπικοινωνιακής μας υποδομής καταδειχθούν ότι προκαλούν αρνητικές συνέπειες στην υγεία, οι ενδεχόμενες μελλοντικές αξιώσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν δυσμενώς τα κόστη λειτουργίας μας ή τα έσοδά μας’’».

Γιατί δεν ειδοποιούνται οι πολίτες;;; Γιατί Αποκαλείται ως συνωμοσιολόγος όποιος σχολιάζει αρνητικά το 5g;;;

Δείτε το βίντεο:

loading...