Από που μπήκαν ; 5.400.000 πρόσφυγες και μετανάστες εκ των οποίων 2.800.000 ¨παράνομοι¨ , βρίσκονται σήμερα παντού στην Ελλάδα των 10.432.481 . Ιδού οι αποδείξεις

 

Εάν δεν τολμήσουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα κύριοι , η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας θα ολοκληρωθεί πολύ πιο σύντομη απ ότι φοβόμαστε . Όμως ακόμα πιο σύντομα , το σύστημα υγείας της χώρας και η επιδοματική πολιτική που ακολουθείται θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι , η εγκληματικότητα και η ανασφάλεια θα διαβρώσει ανεπιστρεπτί την κοινωνική πραγματικότητα και η καθημερινότητα των πολιτών ούτε θα θυμίζει , μα ούτε θα μυρίζει Ελλάδα .

Δεν φταίνε όμως οι ορδές των ¨χαμένων ψυχών¨ , των κατατρεγμένων  και των κάθε λογής πονηρών που καταφτάνουν και σωρεύονται στη χώρα μας , φταίει η διαχείριση που κάνουμε τόσα χρόνια και η επιμονή να την αντικαθιστούμε με ψευδαισθήσεις , ωραιοποιημένη διαχείριση και στρουθοκαμηλισμούς .

Κοιτάξτε  γύρω σας . Στο λεωφορείο , στο μετρό , στη λαϊκή, στο δρόμο , στα λιμάνια , σε σταθμούς και σε πλατείες , στις πολυκατοικίες που διαμένετε , παντού . Όλοι αυτοί οι αλλοδαποί όλων των αποχρώσεων ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ στην χώρα ; Πόσοι από αυτούς είναι νόμιμοι ;

Θέλετε αποδείξεις ;

Στις 2/1/2014 ο τότε πρωθυπουργός κ. Σαμαράς αποκάλυψε άθελά του στην αυστριακή εφημερίδα Kurier τη σχέση παράνομων μεταναστών και ανέργων στην Ελλάδα λέγοντας ότι ,  «ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλος όσο και εκείνος των παράνομων μεταναστών και πως και τα δύο μαζί μπορούν να σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή» . Τι έχει αλλάξει από τότε στο τομέα  εντοπισμού και ελέγχου των παράνομων – παράτυπων μεταναστών που κυκλοφορούν ανάμεσά  μας ; ΤΙΠΟΤΑ , αντιθέτως ο έλεγχος  για παράνομους  μετανάστες  έχει ατονήσει σε βαθμό ανυπαρξίας .Στο 13,8% ανήλθε το ποσοστό της καταγεγραμμένης ανεργίας στη χώρα το α’ τρίμηνο εφέτος . Κάντε τις πράξεις .

Η γνωστή – συνεχής ενημέρωσης  – απόρρητη έκθεσή ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας  – και μπράβο τους – με τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα» , η οποία μάλιστα παρουσιάστηκε και στη σχολή μετεκπαίδευσης ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας , δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και αμφισβήτησης  .Στο κεφάλαιο για την «Εκτίμηση Μεγέθους του Προβλήματος» στην ανωτέρω έκθεση , αναφέρεται  ότι , «ο αριθμός των μεταναστών το 2014 ( έτος αναφοράς ) ήταν 2.142.348, εκ των οποίων οι 1.219.089 μη νόμιμοι» . Από εδώ προκύπτει ξεκάθαρα η ΣΤΑΘΕΡΗ σχέση νόμιμων και παράνομων σύμφωνα με την οποία , τουλάχιστον το 55%  είναι παράνομοι – παράτυποι.

Εάν συνδυάσουμε τις δύο σταθερές θα διαπιστώσουμε ότι , στο 14% της καταγεγραμμένης ανεργίας στην Ελλάδα – ποσοστό που δείχνει 1.400.000 παράνομους – παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες σύμφωνα με την ανωτέρω  ¨σταθερά ΣΑΜΑΡΑ ¨ , αντιστοιχούν 3.000.000 από δαύτους , ανάμεσά μας

Είναι όμως τόσοι ;

Σε σχετικούς αστυνομικούς ελέγχους για παράτυπους μετανάστες  ( δεν αναφέρουμε στοιχεία για ευνόητους λόγους )  ελέγχθηκαν 73.966 αλλοδαποί εκ των οποίων τελικώς οι 4.416 συνελήφθησαν γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα. Αυτό πρακτικά δείχνει  ότι από τους αλλοδαπούς που ελέγχονται ¨στο πόδι¨ μόλις το 6% βρίσκονται παράνομοι. Όμως οι παράνομοι , παράτυποι  – σύμφωνα με τ ανωτέρω – είναι τουλάχιστον το 55% όπερ σημαίνει  ότι , οι 4.416 που συνελήφθησαν αντιστοιχούν σε  εννεαπλάσιους , ήτοι σε 650.000 . Αυτό δείχνει με την σειρά του  ότι 85%  είτε κρύβονται , είτε δεν ελέγχονται  ποτέ και ζουν ανάμεσά μας  .

Σύμφωνα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ το 2018 στην Ελλάδα καταγράφηκαν – αφού βρέθηκαν και ελέγχθηκαν δια ζώσης –  912.000 αλλοδαποί  που προφανώς αντιστοιχούν στο 15% που δεν κρυφτήκαν .

Όσο οι χώρες της ΕΕ δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στην σωστή του βάση και με βάσει τα πραγματικά δεδομένα που το περιγράφουν , τόσο το πρόβλημα θα γιγαντώνεται σε βάρος κι όλων αυτών των πραγματικά κατατρεγμένων ανθρώπων που , σαν αυτόν που πνίγεται , θα γίνεται επικίνδυνος γι αυτόν που θα πάει να τον σώσει .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...