ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ βασιλιάς είναι ο Κάρολος ο 3ος !!!

του Παναγιώτη Τραϊανού: 

Ο Πρίγκηπας Ρίτσαρντ Δούκας τού Γκλούτσεστερ είναι ο νόμιμος βασιλιάς τής Αγγλίας !!!……Ο μόνος που μπορεί να δώσει ξανά τον Θρόνο στους Ουίνδσορ και να τον αφαιρέσει από τους σφετεριστές Γερμανούς Μπάττενμπεργκ.

To 1936 οι Αμερικανοί βιομήχανοι και οι Εβραίοι τοκογλύφοι είχαν βάλει τον κόσμο ολόκληρο στην τελική «ευθεία» για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Τον πόλεμο αυτόν, ο οποίος θα τους έκανε «παντοκράτορες» …Τον πόλεμο αυτόν, ο οποίος θα τους έδινε τα πάντα. Είχαν επενδύσει στην τεράστια κερδοφορία από την ανοικοδόμηση της Ευρώπης και —για να γίνει μια τέτοια ανοικοδόμηση— θα έπρεπε να προηγηθεί μια ανάλογη «κατεδάφισή» της. Αυτό ακριβώς ήταν γι’ αυτούς ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος …Μια «μπουλντόζα», η οποία θα τους επέτρεπε την «κατεδάφιση» της Ευρώπης. Με τα χρήματά τους είχαν «γιγαντώσει» τον Χίτλερ-«Κατερπίλαρ» και περίμεναν την ευκαιρία να τον «αμολήσουν» στην Ευρώπη.

Όμως, υπήρχε ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Ο πόλεμος αυτός δεν μπορούσε να γίνει χωρίς τη συμμετοχή τής Βρετανίας. Η άρνησή της ήταν δεδομένη, γιατί ο πόλεμος αυτός θα την κατέστρεφε κι αυτό το γνώριζε ο βασιλιάς της. Αυτός ο βασιλιάς γνώριζε το καταστροφικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου —και μάλιστα με «αυτοτραυματισμό», εάν σκεφτεί κάποιος ότι θα γινόταν πόλεμος με την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Γερμανία—. Ο ίδιος βασιλιάς δεν θα την «ξαναπατούσε» μέσα σε λίγα χρόνια με τον ίδιο τρόπο στην ίδια παγίδα. Γι’ αυτόν τον λόγο αρνούνταν σταθερά κι επίμονα να συμμετάσχει σ’ αυτόν τον σχεδιασμό. Η Βρετανία, εξαιτίας τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, είχε πληρώσει μεγάλο τίμημα σε έμψυχο δυναμικό και πολιτική ισχύ και δεν ήταν διατεθειμένη να συνεχίσει την ανώφελη «αιμορραγία» της. Ο γερμανικός Θρόνος τής Βρετανίας είχε κινδυνεύσει από τον αιματηρό πόλεμο με τη Γερμανία και ο Γερμανός βασιλιάς δεν ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει μία επανάληψή του …Μέχρι και το όνομα του οίκου του άλλαξε, προκειμένου να «κρύψει» την καταγωγή του. … … …

… … … η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

https://bit.ly/3Rlr3nc

loading...