ΣΤΗ ΧΕΡΣΩΝΑ 10.000 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ. ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΥΣΟΚΟΠΟΛΗ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ…

ΒΙΝΤΕΟ

Στη Χερσώνα 10,000 Ουκρανοί στρατιώτες απειλούνται με άμεση περικύκλωση ενώ οι ρώσικες δυνάμεις συνεχίζουν την επίθεσή τους στην περιοχή

του ​​Nikolaev.

Οι Oυκρανοί εν μέρει και πρόσκαιρα κατέλαβαν τμήματα του οικισμού Vysokopolye κοντά στη Kherson

Στην περιοχή Vysokopolye, οι Ουκρανοί μπόρεσαν να επιτύχουν πρόσκαιρη τακτική επιτυχία, αναγκάζοντας με την απειλή της περικύκλωσης να αποσυρθούν μερικώς ρώσικες δυνάμεις από το χωριό. Οι μάχες διεξάγονται στα νότια προάστια..

Από τις αντικρουόμενες αναφορές τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη Βυσοκόπολη, μπορεί μόνο να διαπιστωθεί ότι οι μάχες συνεχίζονται για το νότιο τμήμα του χωριού.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έδωσαν μια επιβεβαιωτική φωτογραφία από την οροφή ενός νοσοκομείου στα δυτικά προάστια του Vysokopolye, αλλά το νότιο τμήμα του χωριού φαίνεται να παραμένει μια ζώνη ενεργών εχθροπραξιών.

Μάλιστα, η επική μάχη γίνεται πίσω από το χωριό, όπου πριν τον πόλεμο ζούσαν περίπου 4.000 άνθρωποι και αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...