ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΤΑΦΡΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ; ΠΙΘΑΝΟΝ 100 ΝΕΚΡΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ!


Η ΔΥΣΗ ΠΟΥ "ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ" ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

2 ΒΙΝΤΕΟ 
Εικόνες που θυμίζουν Γενοκτονία έρχονται από το μέτωπο της Αρμενίας. Αν και οι 2 πλευρές επίσημα ως τώρα έχουν αναγνωρίσει από 50 νεκρούς εκατέρωθεν υπάρχουν βίντεο που ντοκουμεντάρουν

επώδυνες αιχμαλωσίες Αρμένιων στρατιωτών. 

Σε μια τάφρο με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα αραδιασμένοι κάποιοι από αυτούς φέρουν σοβαρά τραύαμτα ως και στο κεφάλι και εγκαταλείπονται αιμόφυρτοι υποβάλλονται σε ταπεινωτικές συμπεριφορές από Αζέρους στρατιώτες που τους πετούν σε πρώτη φάση χώματα. Άγνωστο αν στην πορεία εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. 

Οι Αζέροι διαπράττουν εγκλήματα πολέμου με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας ενώ επιχειρούν να προελάσουν σε αρμένικο έδαφος παραβιάζοντας την εθνική κυριαρχία τρίτης χώρας.

Τα βίντεο αυτά αποτελούν μέρος τους ψυχολογικού πολέμου. Πολλά τα συναφή βίντεο με δεκάδες αιχμαλώτους Αρμένιους στρατιώτες.

Συνεχίζεται ο βομβαρδισμός αρμενικών εδαφών από το Αζερμπαϊτζάν σε ορισμένα τμήματα της γραμμής επαφής. Πυροβολομαχίες διεξάγονται στο Vardeniz και στην περιοχή του ύψους Ishkhanasar. Σύμφωνα με τον wargonzo, αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν ήδη περισσότεροι νεκροί.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ     

Δεν υπάρχουν σχόλια :