Είναι βαθιά δημοκρατικό μα και εθνικό το ζήτημα του Watergate ala Μητσοτάκη… Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Νίκος Νικολόπουλος: 

8 Αυγούστου 1974 έγραφε το ημερολόγιο, όταν παραιτήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον, για το σκάνδαλο των υποκλοπών Γουότεργκέϊτ.

Ο πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον έκανε μια ομιλία στο αμερικανικό κοινό από το Οβάλ Γραφείο στις 8 Αυγούστου 1974, για να ανακοινώσει την παραίτησή του από την προεδρία, λόγω του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ.

8 Αυγούστου 2022 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος για το δικό του Γουότεργκεϊτ, μας ανακοίνωσε ότι προτίμησε να μην αφήσει την εξουσία και την καρέκλα και συνέχισε να κάνει μπάνια στα Χανιά.

Οι κοριοί όμως δάγκωσαν και δηλητηρίασαν τον αλαζόνα και επικίνδυνο για τα εθνικά μας συμφέροντα Έλληνα πρωθυπουργό.

Το παρακράτος των ΚΥΡΙΑΚΙΣΤΑΣ απεδείχθη τόσο ισχυρό και βουλιμικό ώστε μέσα σε λίγες ημέρες να γκρεμίζει το επιτελικό κράτος των ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΩΝ…

Το «επιτελικό κράτος» που έστησε ο Μητσοτάκης ο Β’ ο μικρός με τους καμιά 50 Υπουργούς και υφυπουργούς που διεκρίθησαν για την αλαλία τους – αφωνία –και την τυφλή υποταγή τους στη ΤΡΟΙΚΑ του ΜΑΞΙΜΟΥ.

Το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη έχει και άλλους 50 μέτριους έως ακατάλληλους για τις υπόλοιπες κρίσιμες διοικητικές θέσεις (ΕΥΠ, γενικοί γραμματείς κλπ). Για να είναι εύκολα διαχειρίσιμοι και πάνω απ’ όλα πειθήνιοι.

Όλοι τους είναι μέτριοι, άβουλοι, θεσιθήρες, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ και ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΙ …

Να όμως που δεν φτάνει να ξέρεις να γλύφεις, να κάθεσαι στα τέσσερα …αλλά χρειάζεται να έχεις και το ειδικό πολιτικό βάρος της θέσης …

Πριν τους αναθέσουν τα αξιώματά τους έφτανε ότι ήσαν σφουγγοκωλάριοι του Μητσοτάκη … μετά όμως, όταν ανέβηκε η μαϊμού στο δένδρο φάνηκε ο «κώλος της» όπως λέει και ο λαός μας.

Ο Κοντολέων ήταν σεκιουριτάς στην G4S, έτσι ο Μητσοτάκης για χάρη του άλλαξε τους νόμους, αφαίρεσε τα προσόντα και τον διόρισε αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών.

Αυτός ο ίδιος ο ΑΡΧΗΚΥΠΑΤΖΗΣ, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, τα «ξέρασε» όλα στην Επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές. Και οχυρώθηκε πίσω, αν είναι δυνατόν, από τον μανδύα της… «νόμιμης επισύνδεσης»! Παρασύροντας στην πτώση και την εισαγγελέα που υπέγραψε τις παρακολουθήσεις.

Με εντολή Μητσοτάκη οι Βουλευτές ψήφισαν και έτσι έγινε η ΕΥΠ υπηρεσία-λάφυρο της κυβέρνησης.

Μόνο το 2021 υπήρξαν 15.475 διατάξεις άρσης απορρήτου για αόριστους «λόγους εθνικής ασφάλειας».

Βρίσκεται ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ πίσω από τις παρακολουθήσεις και το ενδιαφέρον αυτού μήπως επηρεάζει και τα ΖΩΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

Ποιος είναι αυτός ο ξένος παράγων και δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός ούτε και οι ΚΟΥΛΗΣΤΑΣ Υπουργοί του;

Εάν αληθεύει πως δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί τότε τίθεται το ερώτημα ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Είναι δυνατόν να αυτονομήθηκε ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας και το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ κράτος πέρασε στα χέρια του παρακράτους των πρακτόρων;

Γιατί δεν παραιτήθηκαν και οι Υπουργοί, Γεραπετριτης, Θεοδωρικάκος, Σκέρτσος και Πιερρακάκης ούτε μετά την βαρύτατη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από το “Βήμα” που αποκαλυψε ότι:

“ΟΙ πρώτες πληροφορίες φέρουν την παραιτηθείσα ηγεσία της ΕΥΠ να έχει συνδεθεί και εν πολλοίς να έχει διαβρωθεί από ξένες υπηρεσίες και από σκοτεινά επιχειρηματικά δίκτυα, με δόλιους σκοπούς”.

Ούτε ίδρωσε το αυτί του Πρωθυπουργού και από ότι φαίνεται και κανένας εισαγγελέας δεν ακούει μήτε και διαβάζει ΤΟ ΒΗΜΑ, που στηρίζει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Εάν πάντως δεχθούμε τις δικαιολογίες που μας είπε ο Μητσοτάκης:

«Δεν ήξερα», «δεν γνώριζα», «δεν μου είχαν πει τίποτα», «αν το ήξερα, δεν θα συναινούσα», «πιστέψτε με, παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη εν αγνοία μου».

ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:

Εάν ήταν νόμιμη η παρακολούθηση Ανδρουλάκη πώς δεν θα την επέτρεπε ο πρωθυπουργός;

Θα ανέτρεπε τη νομιμότητα;

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ:

…Τόσο άχρηστος; Τόσο ανίκανος; Τόσο ανεύθυνος;

Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και πουθενά, να κατηγορείται η κυβέρνηση για υποκλοπές, να παραιτούνται το δεξί χέρι του πρωθυπουργού και ο διοικητής της ΕΥΠ, αλλά ο Πρωθυπουργός να μένει κολλημένος στη καρέκλα του !

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ Α(χ)ΡΙΣΤΩΝ Μητσοτάκης ο Β’ ο μικρός, έριξε ευθύνες σε μια Υπηρεσία της οποίας προΐσταται ο ίδιος.

Τρέλα και κορδέλα. Μην περιμένετε να παραιτηθεί! Δεν έχετε ακούσει ότι ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Κρατάμε ότι στο ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ δεν τόλμησε να πει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με το predator…και δεν υποτιμούμε τις πολλές μαζεμένες «συμπτώσεις», τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το χρονικό των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων όσο και με τις επενδύσεις του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη, ενός από τα πιο βασικά στελέχη του Μαξίμου.

Ποιος θα το πίστευε ότι πίσω από το Predator θα ήταν ο ανιψιός από αδερφή και διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης; Ο ίδιος ο Μητσοτάκης δηλαδή.

Οι”ΓΑΛΑΖΙΟΙ” Χριστιανοδημοκράτες θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια.

Μακάρι οι υποκλοπές να μην έχουν θίξει εθνικά μας συμφέροντα. Θέματα όμως που έχουν να κάνουν με τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και την περιφρούρηση τους είναι υψίστης σημασίας.

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΤΣΟΥΛΉΘΡΑ … ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ. Το ζήτημα εκτός όλων των άλλων είναι ηθικό ποινικό και τον ρίχνει στο βούρκο …

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974 ΣΤΙΣ ΗΠΑ το Watergate γκρέμισε την Κυβέρνηση ΝΙΞΟΝ.

Η “ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” προτείνει αυστηρούς κανόνες με την εφαρμογή των οποίων θα μπορεί να προστατεύεται η δημοκρατική λειτουργία και η ευαισθησία του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών καθώς και η ασφάλεια των δικτύων και των συνταγματικών ατομικών δικαιωμάτων!

Η Ελλάδα δεν αντέχει αυτό το καθεστώς της ανηθικότητας, του ψεύδους, της υπονόμευσης του κράτους δικαίου και της δολοφονίας χαρακτήρων!

Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ προτείνουμε να προβλεφθούν περαιτέρω εγγυήσεις για την άρση του απορρήτου, όπως η εκ των υστέρων ενημέρωση των παρακολουθούμενων για τους λόγους που κρίθηκε αναγκαία η παρακολούθηση των επικοινωνιών τους.

Ναι συμφωνούμε ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Είναι βαθιά δημοκρατικό μα και εθνικό το ζήτημα του Water gate ala Μητσοτάκη…

Η έρευνα θα βγάλει φοβερά γεγονότα και ντοκουμέντα τα οποία θα τον αναγκάσουν να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ …

Το ξεκαθάρισμα της ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ θα το αναλάβει ο κυρίαρχος δημοκρατικός λαός μέσα από τις κάλπες και μια καλή ημερομηνία είναι η 25η Σεπτεμβρίου.

Η ημέρα της Λύτρωσης για τους Έλληνες και της Αναγέννησης για την πατρίδα.

Σχετικό βίντεο https://www.facebook.com/NikNikolopoulos/videos/388377523382085/?d=n

loading...