Voulgaroktonos times. Έρχεται το ιστολόγιο που θα αλλάξει πανελληνίως τα δεδομένα εντός και εκτός διαδικτύου.
Έρχεται το ιστολόγιο που θα αλλάξει πανελληνίως τα δεδομένα εντός και εκτός διαδικτύου. Από την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ξεκίνησε δοκιμαστικά την λειτουργία του το ιστολόγιο voulgaroktonos times.


Για πρώτη φορά μετά το Arisvi news ιδρύθηκε ένα ιστολόγιο με τόσο ξεχωριστή φιλοσοφία και στόχους. Όσοι επιβουλεύονται το έθνος προσπαθούν να αποπνίξουν τα φιλοπάτρια αισθήματα του Ελληνικού λαού. Ο εθνικισμός προέρχεται από την λέξη έθνος. Ο εθνικισμός είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο, είναι κάτι το κατεξοχήν δημοκρατικό, θεωρείται κάτι το ιερό. Είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο γιατί ανταποκρίνεται σε μια φυσική πραγματικότητα την οποία έχει διαπιστώσει η επιστήμη της γενετικής. Σήμερα με αυστηρές επιστημονικές μεθόδους είναι δυνατόν να διαπιστωθεί για τον καθένα μας σε ποια φυλετική ομάδα ανήκει.

Έχουν γίνει έρευνες σε πανεπιστήμια οι οποίες καταδεικνύουν ακριβώς ότι οι Ελληνες, εμείς οι κάτοικοι της σημερινής Ελλάδας, δεν έχουμε γενετική σχέση με τους γείτονές μας, ότι αποτελούμε δηλαδή έναν ιδιόμορφο τύπο. Εφόσον δεν έχουμε σχέση από τους γείτονες, δεν σημαίνει ότι πέσαμε από τους ουρανούς, αλλά ότι έχουμε άμεση σχέση με τους προγόνους μας. Δεν συμφωνώ καθόλου με τη θεωρία ότι ο πολιτισμός καθορίζει το έθνος. Αυτή είναι μια σταλινική-λενινιστική θεωρία που υπηρετεί πολιτικούς σκοπούς. Αυτά αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας Χ. Σαρτζετάκης.Επάνω σε αυτό το δόγμα που διατύπωσε ο τέως πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας, ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια (Απρίλιος 2006) να να γράφει την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι και τον Μάιο του 2021 δημιούργησε το Arisvinews στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, για να διατηρήσουμε Ελληνική την Λέσβο και για να την προστατέψουμε μαζί με την υπόλοιπη επικράτεια από διάφορες καταστροφικές ενέργειες των επίβουλων όπως είναι οι εμπρησμοί, η διακίνηση ουσιών και πορνογραφικού υλικού με στόχο να καταστήσουν τον πληθυσμό και ειδικά την νεολαία έρμαιο των ανθελληνικών επιδιώξεων τους.

Είναι γνωστό πλέον ότι η Λέσβος λόγω του μεταναστευτικού και της δράσεως της Εθνικιστικής-Τουρκικής ομάδας Γκρίζοι Λύκοι είναι σε πιο δυσμενές καθεστώς από την Θράκη, την Κω και την Ρόδο. Στην Λέσβο ανθελληνικές ομάδες που πραγματοποιούσαν εμπρησμούς και άλλες κακουργηματικές πράξεις, περιορίστηκαν αισθητά οι δραστηριότητες τους, έπειτα από τα σχετικά δημοσιεύματα της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, με ατράνταχτα στοιχεία. Επίσης μέρος αυτών των στοιχείων έχουν κατατεθεί και στην εισαγγελία. Όλοι οι Έλληνες με παιδεία-ηθική και φιλοπατρία, αναγνωρίζουν ότι σε καθημερινή βάση εντός και εκτός διαδικτύου το Arisvinews δίνει στην πράξη και όχι στην θεωρία τις μεγαλύτερες μάχες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, παρέχοντας μια σειρά από ανεκτίμητες σε εθνικό επίπεδο δράσεις, στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που αντιμετωπίζει το έθνος μας.

Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών τον Αύγουστο του 2022 ίδρυσε το voulgaroktonos times. Ο Αγώνας μας είναι κοινός. Υποστηρίξτε μας για να συνεχίσουμε να δίνουμε τους αγώνες μας για τον Ελληνισμό-Ορθοδοξία και για να παραμείνει η Λέσβος Ελληνική. Σας προτείνουμε να δείτε πολύ προσεκτικά τα δύο βίντεο που ακολουθούν. Στο ένα ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας, αναφέρει ότι η κατάσταση για την Ελλάδα είναι πλέον οριακά αναστρέψιμη, και αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά μέχρι το 2030, τότε θα αφανιστούμε ως έθνος. Το βασικότερο κριτήριο για να συνεχίζονται οι καταστροφές στην επικράτεια, μέχρι να εξαφανιστούμε, είναι η αδράνεια που παρατηρούν οι επίβουλοι. .

Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς). Αν καταλαβαίνετε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται ο Ελληνισμός, αν λυπάστε την Ελλάδα που πεθαίνει όπως είπε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, μην παραμένετε θεατές των εθνικών συμφορών.

Το Ελληνικό έθνος είτε αντιδράσει ειρηνικά, είτε δυναμικά απαιτείται υψηλή ηθική-παιδεία, ειδικές γνώσεις και ισχυροί χαρακτήρες, για να μην έχουμε τραγική κατάληξη. Έχουμε χρέος απέναντι στους προγόνους και τους Αγίους να βάλουμε τις βάσεις για την σωτηρία της πατρίδας, και να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.

MHN ΜΕΝΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ.

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις και την ερωτική ελευθεριότητα. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η Ορθοδοξία και η παιδεία-πολιτισμός.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία. Στην εποχή μας εξαιτίας του Διονυσιακού πολιτισμού σβήνουμε αργά και σταθερά." Έλληνες μην περιμένετε να σας χτυπήσει κάποια συμφορά για να αφυπνιστείστε. Αποσπάσματα από την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι.

Δημιουργείστε πραγματικές συνθήκες εθνικής επιβίωσης στηρίζοντας το μοναδικό ιστολόγιο με την διαφορετική φιλοσοφία-παιδεία και μαχητικότητα, το οποίο δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία και παράλληλα προστατεύει την Λέσβο και την πατρίδα μας. Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχουν τρόποι συμμετοχής για να εξέλθουμε από το αδιέξοδο και να μην κλείσουμε το voulgaroktonos times. Ελληνίδες και Έλληνες σας καλούμε να πλαισιώσετε την συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού και να ασχοληθείτε με το τμήμα επικοινωνίας-μάρκετινγκ, ακόμη και με την συγγραφή άρθρων αν το επιθυμείτε. Kατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών, της δευτεροβάθμιας-πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως και όχι μόνον, πολύτιμες- ξεχωριστές γνώσεις για την επιβίωση σε εθνικό-ατομικό επίπεδο. Ο Έλληνας με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία στην ζωή και να εξελιχθούν προσωπικά σε πολύ υψηλά επίπεδα μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή.

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά το voulgaroktonos times εκτός από την ειδική παιδεία θα συνδυάσει μια σειρά από πολύτιμες και ανεκτίμητες δράσεις εντός και ειδικά εκτός διαδικτύου, σχετικά με την εθνική μας επιβίωση. Mην ξεχνάτε ότι εκμεταλέυοντται την δική μας αδράνεια, όσοι καταστρέφουν το έθνος μας με διάφορους τρόπους. Είναι στην δική σας διακριτική ευχέρεια να προσφέρετε προστασία και επιβίωση στα μέλη της οικογένεια σας. Προσοχή στο voulgaroktonostimes δεν ζητάμε οικονομική συμμετοχή. Απλά να συμμετέχετε για να επιβιώσετε. Μην δίνετε το δικαίωμα σε όσους μας επιβουλεύονται, να μας καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

Γίνε μέλος της συντακτικής ομάδας του voulgaroktonos times, και μέλος της πατριωτικής κίνησης (όχι πολιτικής), που ετοιμάζεται. Contact : [email protected].

Λάμπρος Κ. Σκόντζος-Συντακτική ομάδα του Arisvinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :