O ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά* 

Τα καθαρά του χέρια έδειξε στον ελληνικό λαό, με έπαρση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα που δεν έχει δολοφόνο. Θύμισε τον ναρκέμπορο που έστειλε να κατεβαίνει τη σκάλα με το σάκο ναρκωτικών στους Αγίους Αναργύρους και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο στην Αστυνομία, όταν τον σταματά συμφωνημένα χωρίς τίποτα στην κατοχή του και το σάκο πλάι του.

Ο λόγος Μητσοτάκη, με την τέχνη ενός αποφοίτου του Harvard University, θιασώτη του προφητικού Henry Kissinger που διαμέλισε την Κύπρο το ’74 και προέβλεψε μία γερασμένη και καταχρεωμένη και ξεπουλημένη Ελλάδα το ’22, την εποχή της εξόρυξης του ορυκτού πλούτου της, δεν αντέχει κριτική. Είναι άλλης εποχής τόσο οι δάσκαλοί του όσο και η υποβολέας του.

Υποτιμάει τη νοημοσύνη ενός λαού που έγραψε τη δική του ιστορία στην ανθρωπότητα, πριν καταλήξει με σχέδιο σε μία αποικία τύπου Λατινικής Αμερικής, με ολοκληρωτικό καθεστώς ντυμένο με το μανδύα της αυταρχικής δημοκρατίας. Με δόγμα το περίφημο “He may be a bastard, but he’s our bastard”, και σωρεία πρωταγωνιστών εις βάρος της Ελλάδας που ψυχορραγεί και αποσυντίθεται τώρα βουβά.

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήξερε, το Μέγαρο Μαξίμου δεν ήξερε, και μόνο ο έκπτωτος διοικητής της ΕΥΠ με την Εισαγγελέα του ήξεραν, για άγνωστο αριθμό παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων, με νομότυπο τρόπο πάντα, προκαλεί θυμηδία. Είναι προσβολή ο λόγος Μητσοτάκη για ένα οργανισμό τον οποίο υπηρετούν και αγωνίζονται έντιμοι Έλληνες νυχθημερόν, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Το καθεστώς Μητσοτάκη θυμίζει τις νύχτες του Πολυτεχνείου το ’73 και οδηγεί την Ελλάδα σε νέο ’74, ίσως και τις επόμενες ημέρες με εθνική τραγωδία που θα σηματοδοτήσει και το τέλος του. Το τέλος της Μεταπολίτευσης όπως ακριβώς το τέλος της Χούντας.

Κρίσιμος ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων μας για την αποφυγή μίας νέας εθνικής τραγωδίας, απέναντι στις προκλήσεις των Ούννων. Θα “πάνε για ύπνο” και αυτή τη φορά;

Ο Κ.Μητσοτάκης για να αποδείξει ότι δεν ψεύδεται και σέβεται το λαό της Ελλάδας οφείλει να δημοσιοποιήσει άμεσα όλους τους πολιτικούς και δημοσιογράφους που παρακολουθούσε το καθεστώς του, “εν αγνοία του φυσικά και πάντα νόμιμα”.

Να μην κρύβεται πίσω από το “δέντρο” Ανδρουλάκη…

«Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί»…

loading...