Η Ελλάδα αντιμέτωπη με το «Love Jihad» των Πακιστανών – Το έθνος σε κίνδυνο

 

Oι Πακιστανοί επιδίδονται στο ερωτικό τζιχάντ. Πρώτα παγιδεύουν τα κορίτσια και μετά τα παρακινούν στο να αλλαξοπιστήσουν! Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το «Love Jihad» των Πακιστανών!

Στο όνομα της αγάπης, μουσουλμάνοι παγιδεύουν Ινδουίστριες στην Ινδία. Τα κορίτσια αναγκάστηκαν να αλλάξουν τη θρησκεία τους και να ασπαστούν το Ισλάμ. Στη συνέχεια βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν. Αυτό συμβαίνει στην Κεράλα, στο Ούταρ Πραντές και άλλες πολιτείες της Ινδίας.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τώρα το «Love Jihad» από τους Πακιστανούς.

Πάλεψε για τη ζωή της η 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι ένα 17χρονο κορίτσι στο Περιστέρι εντοπίστηκε νεκρό και ημίγυμνο στο κρεβάτι του σπιτιού του, μετά από καβγά με τον Πακιστανό σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα φιλοξενούσε στο διαμέρισμα που έμενε με τη μητέρα και την αδελφή της.

Μετά από λεπτομερή εξέταση του ιατροδικαστή, επιβεβαιώθηκε το αρχικό συμπέρασμα ότι η ανήλικη βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του Πακιστανού, καθώς οι μώλωπες στα χέρια και τα μπράτσα της δείχνουν ότι ο δράστης την έδεσε στο κρεβάτι και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα με το χέρι του ή με κάποιο μαξιλάρι.

Ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός. Το κορίτσι βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της. Οι εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, αποκαλύπτουν πως η 17χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της προκειμένου να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε.

Η περίπτωση της ανήλικης Ελληνίδας που δήλωνε πριν λίγους μήνες ”I love Pakistan”!

https://directus.gr/

loading...