Αμερικανός Στρατηγός Jack Keane: «Αναπόφευκτη η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ με Κίνα και Ρωσία» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακόμα πιο ραγδαίες εξελίξεις έπονται στον πλανήτη

Ο απόστρατος Αμερικανός στρατηγός Jack Keane, με 4 αστέρια, συζητά για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την εξέλιξη των πραγμάτων στον πλανήτη με επίκεντρο την Ρωσία και την Κίνα.

Μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως «Η Κίνα στέλνει στρατεύματα στη Ρωσία για μια κοινή στρατιωτική άσκηση. Φαίνεται ότι διαμορφώνεται μια νέα ”Παγκόσμια Τάξη”, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια στην Ρωσία και την Κίνα».

Όπως δήλωσε:

«Πιστεύω πως αυτό είναι αναπόφευκτο!!!! Αυτή η στρατηγική συνεργασία που δημιούργησαν  σαφέστατα αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι μια νέα Τάξη Πραγμάτων (σ.σ. κατά της διεθνιστικής νέας τάξης πραγμάτων). Δεν επιθυμούν την Τάξη Πραγμάτων που υπάρχει μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δημοκρατικές (σ.σ. διεθνιστικές) χώρες που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Θέλουν την δική τους σφαίρα επιρροής.

Και η αιτία αυτής της συνεργασίας είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσουν να διεξάγουν ασκήσεις από κοινού από δω και στο εξής. Τώρα κι εμείς διεξάγουμε ασκήσεις με τους συμμάχους μας και τους εταίρους μας αλλά πιστεύω ότι μετά την πρόσφατη επιθετικότητα που έχει επιδείξει η Κίνα στο ζήτημα της Ταϊβάν, πρέπει να επιταχύνουμε την στρατηγική της υποβοήθησης της Ταϊβάννμε περισσότερα όπλα και πυρομαχικά.

Το μοντέλο που χρησιμοποιούμε στην Ουκρανία δεν θα λειτουργήσει στην Ταϊβάν. Προμηθεύουμε περισσότερα όπλα στην Ουκρανία αφότου άρχισε η εισβολή παρά πριν. Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο, να προμηθεύσουμε τα όπλα τώρα έτσι ώστε πράγματι να υπάρξει αποτροπή».

Δείτε τι άλλο δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός, καθώς τα γεγονότα «τρέχουν»:

loading...