«Το εμβόλιο έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς» – ΒΟΜΒΑ έπεσε στο FOXNEWS, vid

 

«Εκατομμύρια έχουν πάθει παρενέργειες», είπε ο Steven Kirsch. Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Steven Todd Kirsch είναι Αμερικανός επιχειρηματίας. Έχει ιδρύσει πολλές εταιρείες και ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που εφηύραν ανεξάρτητα το οπτικό ποντίκι.

Ο Kirsch υπήρξε φιλάνθρωπος υποστηρικτής της ιατρικής έρευνας και υποστηρικτής της εναλλακτικής πληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, με τους συστημικούς ελεγκτές ειδήσεων να τον κατηγορούν ως διασπορέα ψευδών ειδήσεων, παρότι υπήρξε σημαντικός δωρητές του διεθνιστικού κόμματος των Δημοκρατικών.

Μιλώντας στο αμερικανικό FOXNEWS, τόνισε, μεταξύ άλλων πως τα εμβόλια έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς, ενώ εκατομμυ΄ρια έχουν πάθει παρενέργειες!!!!!!!!!

Σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ο FDA, το CDC, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας είπαν ότι αυτά τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά.

Κι όταν άρχισα να βλέπω τους φίλους μου να πεθαίνουν και να υφίστανται τις παρενέργειες, άρχισα να ερευνώ τα δεδομένα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το εμβόλιο είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ από τους ανθρώπους!!!! Είναι υπερβολικά επικίνδυνο να το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι!!!!

Αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έχουν δολοφονηθεί από αυτό το εμβόλιο και εκατομμύρια έχουν υποστεί παρενέργειες!!!!!!».

Δείτε το βίντεο:

loading...