Ο Κ.Πιερρακάκης ομολογεί: «Έκανα αυτά που ζήτησε ο Γ.Χαράρι» – Τι είπε πριν από λίγες ημέρες στο Economist Impact

 Ποιος είναι ο αρνητής του Χριστού και της Βίβλου που θαυμάζει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης είναι γνωστό πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Γιούβαλ Χαράρι του στενού συμβούλου του Κλάους Σβάαμπ, του εμπνευστή της Μεγάλης Επανεκκίνησης.
Ωστόσο ο Πιερρακάκης είχε επικαλεστεί τον Χαράρι νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, συγκεκριμένα στις 6/7/2022 στο Economist Impact SE Europe Events, αποκαλύπτοντας ο ίδιος πως ακολούθησε τις υποδείξεις του Γιουβάλ Χαράρι.
Είχε πει χαρακτηριστικά ο υπουργός:
«Έγραψε ο Yuval Harari ένα πολύ ενδιαφέρον δοκίμιο στο FD και ο τίτλος του δοκιμίου ήταν “μετά την πανδημία”.
“Παρόλο που η πανδημία μόλις ξεκινούσε και η όλη ιδέα ήταν ότι η πανδημία θα τελείωνε μετά από μερικά χρόνια ουσιαστικά, αλλά αυτό που θα έμενε θα ήταν οι πολιτικές σας επιλογές, ειδικά στο ψηφιακό μέτωπο.
 Επομένως, να είστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνετε” και νομίζω ότι ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Αποφασίσαμε ως κυβέρνηση να ακολουθήσουμε την πολιτική ψηφιοποίησης».
Ο Γιούβαλ Χαράρι είναι ο άνθρωπος ο οποίος είπε πως «Ο Χριστός είναι ένα ψέμα» (χαρακτήρισε μάλιστα όλη την Ιστορία Του ως «fake news»).
Σ
Σε άλλη δήλωσή του μάλιστα είχε πει πως η Βίβλος πλέον δεν απαντά στο τι θα κάνουμε τους ανθρώπους όταν δεν θα είναι χρήσιμοι στην οικονομία και άρα χρειάζονται νέες Θρησκείες που θα έρθουν από την… Silicon Valley!
Το ότι ακολουθήθηκαν οι υποδείξεις αυτού του ανθρώπου από μόνο του είναι ανησυχητικό.
Ο Γιούβαλ Χαράρι πρόσφατα είχε προκαλέσει σοκ καθώς συνομιλώντας με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο εξηγούσε πως θα γίνει το χακάρισμα των ανθρώπων και δεν θα χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις την ελεύθερη θέληση των ατόμων!
«Το κλειδί είναι η δυνατότητα να χακάρουμε τους ανθρώπους, αυτό δεν υπήρχε στην ιστορία, υπάρχει πολύ μεγάλη συζήτηση για να χακάρουμε λογαριασμούς και υπολογιστές αλλά η μεγάλη επανάσταση είναι η αναδυόμενη ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπους να έχουμε αρκετά δεδομένα για τους ανθρώπους και να τους ελέγξουμε και να τους καταλάβουμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον ίδιο τον εαυτό τους. 
Και όταν καταφέρουμε να τα ελέγξουμε όλα αυτά μπορείς να τους ελέγξεις απολύτως και αυτό είναι κάτι που η δημοκρατία και καμία άλλη κοινωνία ποτέ δεν είχε να αντιμετωπίσει γιατί ήταν αδύνατο σε όλη την ιστορία», λέει αρχικά ο Χαράρι και προσθέτει:
Συνεπώς οι υποδείξεις αυτού του ανθρώπου είναι απειλητικές για την ίδια μας την ύπαρξη ως ελεύθερων όντων αφού ο ίδιος το λέει, ότι ο σκοπός του είναι «ο έλεγχος των ανθρώπων μέσω του χακαρίσματος τους»!
Συνεπώς η «ψηφιοποίση» του κράτους έχει αυτόν τον σκοπό και με πρόσχημα την διευκόλυνσή μας.
Μία διευκόλυνση που θα ήταν «καλοδεχούμενη» αν αυτοί που την έκαναν είχαν όντως αγαθές προθέσεις.
loading...