Φυσικός Brian Catt: Η «κλιματική αλλαγή» είναι ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ

 

Ο γνωστός φυσικός Brian Catt μίλησε για την αγωνία σχετικά με την λεγόμενη… «κλιματική αλλαγή», δηλώνοντας τα εξής:

«Όλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν βασικά, γιατί αν πάνε να κοιτάξουν την Φυσική Ιστορία της γης, η οποία ξηλώθηκε από τους κλιματικούς μύθους που δημιουργήθηκαν από τον ΟΗΕ, θα βρουν ότι αυτό το οποίο ουσιαστικά συμβαίνει τώρα, είναι σχεδόν απόλυτα φυσιολογικό και η γη βραχυπρόθεσμα, – ξέχνα την εποχή των παγετώνων αυτό είναι ένα μπερδεμένο πράγμα- αλλά για τα τελευταία 10.000 χρόνια που είναι μια σύντομη θερμή περίοδος μέσα στον κύκλο της εποχής των παγετώνων, ανεβοκατεβαίνει περίπου ένα βαθμό στο Ισημερινό, δύο βαθμούς στους πόλους περίπου κάθε χίλια χρόνια και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Έτσι έχουμε από την μία πλευρά την Διακυβερνητική Επιτροπή Κλιματικής Αλλαγής, έχουμε χιλιάδες υποτιθέμενους ειδικούς. Οι εικασίες τους, με τις οποίες τροφοδοτούν τα μοντέλα τους, είναι λάθος

Είμαστε έναν βαθμό πάνω από την θερμοκρασία ψύχους που υπήρχε τα τελευταία 10.000 χρόνια. Το άλλο αξιοσημείωτο πράγμα είναι ότι η θερμοκρασία είναι δύο βαθμούς ψυχρότερη από το θερμότερο των τελευταίων οκτώ, δέκα χιλιάδων χρόνων, η οποία είναι η Αιγυπτιακή και η Μινωική περίοδος.

Το IPCC — (Διακυβερνητική Επιτροπή Κλιματικής Αλλαγής) λέει συνεχώς ότι είμαστε έναν βαθμό υψηλότερα από την προβιομηχανική περίοδο πριν από 150 χρόνια».

loading...