Καινός οίνος σε καινό ασκό!

 

Νικόλαος Ταμουρίδης  Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ *  

Η Ελλάδα σήμερα: Ένας απέραντος σωρός ερειπίων, πολιτικών, πνευματικών, ηθικών, οικονομικών, κοινωνικών!

 

Ο Ελλαδικός χώρος σε κατάσταση πολιορκίας. Ξένοι και ντόπιοι ανθέλληνες και αντίχριστοι σέρνουν την Πατρίδα μας στην απόλυτη καταστροφή! Ένας πραγματικός ιδιότυπος κατακλυσμός καταπνίγει το Γένος. Mια εθνική κραυγή αγωνίας ακούγεται πέρα ως πέρα: Φτάνει πια! Μέχρι εδώ! Κάτι πρέπει να γίνει!

 

Μέσα στο έλεος αυτού του καταστροφικού κατακλυσμού, ο Ελληνικός λαός, εάν θέλει να επιβιώσει, ως άλλος Νώε, είναι καταδικασμένος αυτός ο ίδιος να κατασκευάσει την κιβωτό του! Γιατί, με την υπάρχουσα στην χώρα μας πολιτική νομενκλατούρα, δεν υπάρχει περίπτωση εξόδου από την πολυσχιδή κρίση που κατακλύζει τα πάντα!

 

Όσοι νομίζουν ότι οι υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις, με τις επερχόμενες εκλογές και τη νέα Βουλή, θα θέσουν τις βάσεις ενός νέου σωστού πολιτικού οικοδομήματος, απατώνται. Δεν ανεγείρεται κανένα νέο οικοδόμημα, πριν η σκαπάνη και το πτύον ισοπεδώσουν πλήρως το κατερειπωμένο οικοδόμημα. Απαιτείται απόλυτη κάθαρση. Απαιτούνται νέοι αρχιτέκτονες και  μηχανικοί και εργάτες καθαροί με θέληση και όρεξη για εργασία.

 

Σήμερα απαιτείται όσο ποτέ άλλοτε «Καινός οίνος σε καινό ασκό»!

 

Σήμερα, μόνον νέοι άνθρωποι, αγνοί και καλοπροαίρετοι, αποφασισμένοι, χωρίς σχέση με τους γνωστούς δεινόσαυρους της πολιτικής, μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν ένα όραμα στον προδομένο λαό μας.

 

Έλληνες, νέοι και άξιοι, που θα γαλβανίσουν τα πνεύματα των νεοελλήνων, τα αλλοτριωμένα από την τεχνητή ευημερία των δανεικών πακέτων, που μετατράπηκαν σε φτώχεια και εξάρτηση, καθώς και τα παραλυμένα από τον φόβο των σύγχρονων γκαιμπελίσκων. Έλληνες που θα πολεμήσουν για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία! 

 

Για μια νέα Παλιγγενεσία! Με τις δικές μας Δυνάμεις! Για τη Νίκη του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

Νικόλαος Ταμουρίδης  Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

loading...