ΚΙΝΗΤΑ, ΕΞΥΠΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ και μετά ΤΣΙΠΑΚΙ: Οι πληροφορίες μας απευθείας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

 

Ο τρόμος είναι δυστυχώς ολοζώντανος…

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική προειδοποιούν σχετικά με το Διαδίκτυο των πραγμάτων που παραδίδει τα προσωπικά μας δεδομένα από τις έξυπνες συσκευές υγείας σας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Όπως τονίζεται: «Η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να σχεδιάσει μια δυστοπική κοινωνία για τα παιδιά σας».

Η τεχνολογία φυσικά είναι κάτι το καλό! Το πρόβλημα ξεκινά από το ποιόν εκείνου που την χρησιμοποιεί και τι σκοπό έχει.

Τονίζεται στο ρεπορτάζ με τον Dr Τζέισον Ντιν του brave.tv και τον δημοσιογράφο, Alex Jones:

«Όχι μόνο το τηλέφωνό σας αλλά τώρα ούτε η Fitbit δεν θα σβήνει ποτέ, το Oura Ring δεν θα σβήνει ποτέ, το iwatch (ΕΞΥΠΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ) δεν θα σβήνει ποτέ.

Και δεν ξέρω για ποιο λόγο όλοι τώρα χρειάζονται να λαμβάνουν τα sms τους απευθείας στον καρπό τους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο όλοι χρειάζονται οι τηλεφωνικές τους κλήσεις να πηγαίνουν απευθείας στον καρπό τους.

Κυριολεκτικά τους έχουμε επιτρέψει να μπουν στον κόσμο μας.

θα ακούνε απλώς την φωνή σας και θα καταλαβαίνουν την διάθεσή σας….

Οι γονείς δε, επιτρέπουν στην τεχνολογία να προσέχει τα παιδιά τους. Επομένως, θα πέσουν και αυτά στην παγίδα.

Δε χρειάζεται καν να πας πια στον γιατρό! Τώρα μπορείς στην κυριολεξία να επιτρέψεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μπορείς να επιτρέψεις στην Νέα Τάξη Πραγμάτων να ελέγχει εσένα και τα παιδιά σου

Μπορεί απλώς να σε επιβλέπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και όλες σου οι συσκευές και θα γνωρίζουν επακριβώς τι να κάνουν».

Δείτε:

loading...