«ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ»! Στις ΗΠΑ είδαν περίπου τι έρχεται – ΒΙΝΤΕΟ

 

Γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

Γιατί οι παγκοσμιοποιητές έχουν μια βαθιά ριζωμένη εμμονή με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI); Τι είναι όλο αυτό με την διακαή αναζήτηση ενός αυτόνομου ψηφιοποιημένου εγκεφάλου; Είναι όλα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη για αυτούς και την ατζέντα τους ή υπάρχει επίσης ένα πιο σκοτεινό «αποκρυφιστικό» στοιχείο;;;

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ένας οργανισμός αφιερωμένος στην παγκοσμιοποιημένη  ατζέντα «Great Reset – Μεγάλη Επανεκκίνηση» , την  Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση  και την  «Κοινή-Κοινωνική Οικονομία»,  αφιερώνει μεγάλο μέρος κάθε ετήσιας συνάντησης στο Νταβός της Ελβετίας στην συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και την επέκταση της επιρροής της στην καθημερινή ζωή.

Τα Ηνωμένα Έθνη πραγματοποιούν εκτενείς συνεδριάσεις για την τεχνητή νοημοσύνη και έχουν ξοδέψει σημαντικό ποσό ενέργειας για την θέσπιση «κανόνων ηθικής» για την ανάπτυξη και την χρήση της . Στον πυρήνα των προσπαθειών του ΟΗΕ είναι ο ισχυρισμός ότι μόνο τα Ηνωμένα Έθνη έχουν τα προσόντα να υπαγορεύουν και να ελέγχουν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για το καλό όλης της ανθρωπότητας, φυσικά. Η διακυβέρνηση της τεχνητής νοημοσύνης έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε πλήρη ισχύ έως το 2030, σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο του ΟΗΕ (Όλα τα παγκοσμιοποιητικά ιδρύματα έχουν θέσει το 2030 ως ημερομηνία-στόχο για όλα τα έργα τους).

Ένας άλλος λιγότερο γνωστός αλλά ουσιαστικός οργανισμός είναι η  Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδος Κορυφής (WGS)  που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι. Σε αυτές τις συνόδους κορυφής συμμετέχουν πολλοί εθνικοί ηγέτες και εκπρόσωποι, καθώς και εταιρικοί διευθύνοντες σύμβουλοι και διασημότητες. Τα κύρια θέματα εστίασης στο WGS είναι συνήθως η προπαγάνδα για την (δήθεν) κλιματική αλλαγή, ο συγκεντρωτισμός της παγκόσμιας οικονομίας, ο τρανανθρωπισμός και η τεχνητή νοημοσύνη.

loading...