Σάλος στη Φινλανδία με την νεαρή πρωθυπουργό να…παρτάρει σε ΕΞΑΛΛΗ κατάσταση (βίντεο)

 Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ροκ εμφανίσεις της η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, η νεαρή πολιτικός διακρίνεται, σε βίντεο, να χορεύει και να λικνίζεται με εύθυμη διάθεση μαζί με την παρέα της, σε πάρτι που έχουν στήσει σε κάποιο σπίτι.

Δείτε το βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας

 Η απάντηση της Μαρίν στις αντιδράσεις

Η Σάνα Μαρίν τοποθετήθηκε για τα συγκεκριμένα βίντεο και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Φινλανδίας, σε ζωντανή μετάδοση, στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα και μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» ανέφερε, προσθέτοντας πως είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι απαγορευμένες ουσίες: «Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους να χρησιμοποιούν το κάνουν».

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου» πρόσθεσε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας.

loading...