Πότε Μουσουλμανικές χώρες βοήθησαν Έλληνες Χριστιανούς πρόσφυγες; ΠΟΤΕ!

 

Χάρτης του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού από την γενοκτονία των Ελλήνων προσφύγων από τους Τούρκους στην Μικρά Ασία. Όπου, σταυρός αγνοούμενοι είναι μέχρι σήμερα οι χιλιάδες Έλληνες της Ελληνικής Μικράς Ασίας…..

ΘΥΜΟ…ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ Μαρία Ρ. – Ερευνήτρια. ( Επίκαιρη αποσπασματική έρευνα,)

Προλογίζω με μια «φανταστική» συνέντευξη, προς εξαγωγή αυτονόητων συμπερασμάτων …

Ερώτηση. Κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής καταστροφής το Φθινόπωρο του 22, περίπου 1,5 εκατομ. Έλληνες πρόσφυγες *εκτοπίσθηκαν από την Τουρκία. Μήπως τότε κάποια μουσουλμανική χώρα έτεινε χείρα βοηθείας ή φιλοξένησε έστω και ένα Έλληνα πρόσφυγα;

*Οι αρπαγές και οι λεηλασίες των ελληνικών σπιτιών και περιουσιών, οι γεωργικές και κτηνοτροφικές καταστροφές, το γκρέμισμα σχολείων, ναών και άλλων ευαγών ιδρυμάτων, η καταστροφή βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, με τον παράλληλο ευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας στον οποίο περιλαμβάνονταν βασανισμοί αιχμαλώτων, ακρωτηριασμοί, θανάτωση βρεφών, βιασμοί, η ηθική οδύνη υπό το κλίμα του τρόμου και της απειλής του θανάτου, αλλά και ατέλειωτες πορείες στα περιώνυμα “τάγματα εργασίας“, με άγνωστο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν σ’ αυτά, οι απαγχονισμοί, τα δημόσια λυντσαρίσματα, καθώς και οι εκτελέσεις με αποφάσεις των τουρκικών Δικαστηρίων της Ανεξαρτησίας δεν έχουν μέχρι σήμερα ερευνηθεί πλήρως.

Απάντηση. Καμία Μουσουλμανική χώρα, δεν έτεινε χείρα βοήθειας, αντίθετα βοήθησαν τον γενοκτόνο Αττατούρκ, για να ολοκληρώσει την γενοκτονία και καταστροφή ότι Ελληνικού της Μ. Ασίας …

Ερώτηση. Κατά την εισβολή του 1974 οι Τούρκοι βάρβαροι εκτόπισαν 350000 Κυπρίους από τις πατρογονικές τους εστίες. Κάποια χώρα Μουσουλμανική απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια ή φιλοξένησε έστω και ένα πρόσφυγα;

Απάντηση. Καμία. Αντίθετα Μουσουλμανικές χώρες απέστειλαν στρατιωτική και ιατρική βοήθεια προς τους εισβολείς.

Ερώτηση. Όταν το ISIS ήταν κραταιό επέζησε κανείς Χριστιανός στις περιοχές που κατείχε;

Απάντηση. Κανείς. Και αν κάποιοι τυχαία διασώθηκαν και διέφυγαν μαζί με άλλους διωκόμενους, αυτοί θεωρήθηκαν και ξένο σώμα ανεπιθύμητο από τους μουσουλμάνους … πρόσφυγες και όλως παραδόξως *εξαφανίστηκαν. Είδατε εσείς κάποιο Χριστιανό πρόσφυγα, ανάμεσα σε αυτούς του Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που καταφεύγουν και αποζητούν φιλοξενία στην Ελλάδα; Εγώ όχι.

*Από τότε που το Ισλαμικό κράτος κατέλαβε εδάφη σε Συρία και Ιράκ, ξεκίνησε εκστρατεία βίας και υποταγής ενάντια στους Χριστιανούς, στους Γιαζίντι και σε άλλες θρησκευτικές μειονότητες. Οι μαζικές δολοφονίες και οι προσπάθειες για φυγή, έθεσαν πολλές αυτές τις ομάδες σε κίνδυνο εξαφάνισης …

Ερώτηση. Στη Ελληνική Μικρά Ασία ισχυρές μειονότητες Ελλήνων. Αρμενίων κ.ά. χριστιανικών μειονοτήτων ζούσαν. Υπάρχει κανείς από αυτούς σήμερα εν ζωή;

Απάντηση. Σχεδόν κανείς δεν ζει. Έχουν σφαγιαστεί από τους νεότουρκους Μουσουλμάνους …

Ερώτηση. Στις Μουσουλμανικές χώρες ζούσαν πολύ ισχυρές χριστιανικές μειονότητες… Συνεχίζουν να υπάρχουν;

Απάντηση. Περί το 20% του Μουσουλμανικού πληθυσμού σε αυτές τις χώρες ήταν Χριστιανοί. Σήμερα υπολογίστε ότι μετά βίας απομένει το 2-3 % και αυτό υπό απηνή διωγμό και εξαφάνιση ευρίσκεται.

Ερώτηση. Γιατί οι *Μουσουλμανικές χώρες δεν φιλοξενούν τους αδελφούς τους Μουσουλμάνους;

Απάντηση. Μα είναι αυτονόητο. Γιατί να τους φιλοξενήσουν; Αν γίνει αυτό, τότε παύει το δόγμα περί άλωσης της Χριστιανικής Ευρώπης και της Ελλάδας με την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών Μουσουλμάνων….

Εξαίρεση αποτελεί η Τουρκία η οποία *χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες που «φιλοξενεί» ως εργαλείο εκβιασμού προς ΕΕ και Ελλάδα. Αυτούς τους συντηρεί η ΕΕ. Η Τουρκία εισπράττει δις … και οι πρόσφυγες στα εδάφη της λιμοκτονούν. Κατά το δοκούν αποστέλλονται κατά χιλιάδες στην Ελληνική επικράτεια ….

*Οι Τούρκοι αρχίζουν και πάλι να εργαλειοποιούν το μεταναστευτικό. Όχι ότι το άφησαν, έστω και για μια μέρα, αλλά οι πληροφορίες πληθαίνουν από την άλλη πλευρά των συνόρων είναι ότι κάτι ετοιμάζουν πάλι αυτή την περίοδο. Δεν είναι μόνο οι υπόλοιποι εκβιασμοί τους και διεκδικήσεις τους, έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ και οι δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων φερέφωνων Ερντογάν (που βρίσκονται πολύ κοντά στην εξτρεμιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι»), ότι «εάν ανοίξουμε τις πόρτες 5 εκατομμύρια μετανάστες θα καταλάβουν τα ελληνικά νησιά» ή (Δηλώσεις του Σοϊλού) και στο ίδιο μήκος κύματος και o Τζιχατ Γιαϊτζί, που είναι ο πνευματικός πατέρας του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας και στενός συνεγάτης Ερντογάν και του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων και συγκυβερνήτη του καθεστώτος Μπαχτσελί …. «Μόλις ανοίξουμε την πόρτα σε 5 εκατομμύρια πρόσφυγες και τους ξαμολήσουμε στα νησιά, η ιστορία τελειώνει …» Και η παράλληλη ανακοίνωση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί μεταξύ άλλων προκλητικών του δηλώσεων ….ανέφερε: «Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά. Αλλά όλοι ξέρουν και ο τουρκικός λαός τι κάνει στους εχθρούς. Ο τουρκικός λαός δεν αστειεύεται. Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός. Θα βουλιάξουμε τα κατεχόμενα από τους Έλληνες νησιά με πρόσφυγες ….Το αποτέλεσμα των προκλήσεων στα χωρικά μας ύδατα, είναι η βύθιση, οι κοιλιές των ψαριών, ο βυθός. Κανένας δεν θα μπορέσει να εκδιώξει την Τουρκία από την Μεσόγειο και να μας εγκλωβίσει στην Ανατολία».

Ισλαμισμός αποτελεί τη δεύτερη πολυπληθέστερη θρησκεία του κόσμου. Σύμφωνα με μια μελέτη το 2015, το Ισλάμ έχει 1,8 δισεκατομμύρια πιστούς, αποτελώντας περίπου το 24% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σύμφωνα με το Κέντρο Pew Research, υπάρχουν 50 χώρες με μουσουλμανική πλειοψηφία. Περίπου στο 62% των μουσουλμάνων παγκοσμίως ζει στην Περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (από την Τουρκία έως της Ινδονησία), με πάνω από 1 δισεκατομμύριο πιστούς.

Όπως ο Καντάφι δήλωνε … Δεν χρειάζεται πόλεμος για να καταλάβουμε την Ευρώπη … Η πολυσπερμία μας και η εξάπλωση μας θα την αλώσει …

Πρόσθετο πληροφορικό.

Παρά τα όσα αναφέρονται σε αρκετά άρθρα περί σφαγών και απαγωγών σκλαβοπάζαρα – παιδομάζωμα και άλλα απεχθή εγκλήματα εκ μέρους της βάρβαρης Τουρκίας, που είχαν σαν αποτέλεσμα την γενοκτονία και μείωση του Ελληνικού πληθυσμού επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είχε το απύθμενο θράσος ο Ερντογάν στο όμαιμο του ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ.. να δηλώσει, ότι η Τουρκία ΠΟΤΕ δεν έσφαξε αθώους! Αυτονόητο είναι ότι κατέσφαξε όλες τις Χριστιανικές μειονότητες… αφού κατά το Ισλάμ …. Όλοι οι *Χριστιανοί ήταν ένοχοι …!!!

*Ο πόλεμος για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Ιερού Κορανίου: «Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Άραβες ( και εν συνεχεία οι Τούρκοι) ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» (9: 69).«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).«Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).«Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως και ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του και ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας … οι άνθρωπο του Βιβλίου (Βίβλου – χριστιανοί και Εβραίοι), μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29). Κ.ά.

Επίσης ας επισημανθεί και ο βασικότερος κίνδυνος επιβολής του Ισλάμ υπόγεια, με ..ειρηνικά μέσα με γεννητούρια και μεταναστεύσεις …. Ο Ισλαμιστής Μουαμάρ Γκαντάφι προτού εκτελεσθεί είχε πει.. Ο Αλλάχ μου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα …. Το Ισλάμ δεν έχει πλέον ανάγκη να επιβάλει την θρησκεία μας δια πυρός και σιδήρου… κλπ. Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις … (Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και …κατακυριεύσατε τον κόσμο….). Ο Ισλαμικός πληθυσμός σε 20-25 χρόνια, θα υπερκεράσει με βάση την αυξανόμενη Μουσουλμανική πολυσπερμία, όλους τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς και θα είναι κυρίαρχος .. Και τι εννοούσε; Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο αναφέρει για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης…. Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια…. Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον. Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2…. 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6… με τάση προς τα κάτω.. Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1… Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική …Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Κατά προσέγγιση, ανεβάζοντας το ποσοστο των Μουσουλμάνων «Ευρωπαίων» μεταναστών κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα…. με τάση να φθάσει μέχρι το 2022 στο +10%…. Σήμερα υπολογίζεται ότι το 90% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι. Το συμπέρασμα αυτονόητο… Δίκαιο είχε ο Γκαντάφι…… Άλωση εκ των έσω…. Και ας μην ρίχνουμε όλο το φταίξιμο για αυτό το θέμα, ούτε στους «ταλαίπωρους» πρόσφυγες μετανάστες ή εισβολείς, ούτε στην Τουρκία, που έχει ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες….. πρός Ελλάδα και Κύπρο η οποία πλέον έχει φτάσει σε οριακό σημείο από την λαθρμετανάστευση μέσω κατεχομενης Β. Κύπρου….. Αυτή κάνει την δουλειά της… Aς αναλάβουμε και εμείς μια φορά τις ευθύνες μας και τις εθνικές και τις οικογενειακές. Αντίθετα πλέον φαίνεται ότι πάσχουμε ή από έλλειψη Libido δηλ. Libi τo Libido(;) ή επειδή το κράτος δεν βοηθά όπως έπρεπε τις μέλλουσες Ελληνίδες μητέρες, οι οποίες πραγματικά σήμερα αδυνατούν να συντηρήσουν ακόμη και ένα νεογέννητο παιδί λόγω των σημερινών οικονομικών προβλημάτων . Πόσον μάλλον οι ταλαίπωρες πολύτεκνες οικογένειες ;;;

(Λαοί και Φυλαί της Μ. Ασίας, του διαπρεπoύς Γ. Σκαλιέρη. Μεταξύ 1913 και 1922, ο πληθυσμός της Τουρκίας ήταν 9.868.706, συμπ. 2.660,316 εκ. της Ελληνικής μειονότητας και άλλα περίπου 3 εκ. Αρμένιοι, Νεστοριανοί, Ιουδαίοι κλπ. Τόσον οι Έλληνες όσον και οι υπόλοιποι αγνοούνται μέχρι σήμερα. Άρα παρέμειναν περίπου 6.940.060 Τούρκοι…. Σε ένα αιώνα, το 2008 εκτοξεύθηκαν στα 79.517.100 και σήμερα άνω των +82.007.882. Ελλάδα… σήμερα. Γεννήσεις -88.553, θάνατοι +124.000. Γεννήσεις την προηγούμενη 10ετία άγγιζαν τις 120000..Στα ίδια χνάρια και η Κύπρος.

* Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και αλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες το 2021, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ).

SOS: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Π.χ. 21η Απριλίου 2019. Σρι Λάνκα. Παγκόσμια θλίψη από το φρικτά τρομοκρατικά κτυπήματα φανατικών Μουσουλμάνων (ISIS και NTJ National Thowheeth Jama’ath) σε εκκλησίες Χριστιανών εν ώρα προσευχής λόγω Πάσχα. Άνω των 290 νεκρών και 500 τραυματιών….. Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες των πιστών Χριστιανών. Ενδεικτικά και ολίγα θα αναφερθούν, διότι είναι αδύνατο να καταγραφούν. Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει… Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή. Τουρκία, εξαφανίσθηκαν όλες οι Χριστιανικές μειονότητες, Αίγυπτος εκατοντάδες σφαγιασθέντες Χριστιανοί Κόπτες, 42 εκκλησίες τα τελευταία λίγα χρόνια καταστράφηκαν από φανατικούς Μουσουλμάνους,Λιβύη, Πακιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, Νεπάλ κ.ά.π Ισλαμικές χώρες τα ίδια απεχθή θρησκευτικά εγκλήματα…. κ.ά.π. Στη Μ. Ανατολή πριν λίγες δεκαετίες οι Χριστιανικές μειονότητες αριθμούσαν περί το 15% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα είναι κάτω του 4%. Το ISIS όταν ήταν κραταιό στις περιοχές ευθύνης του εξαφάνισε όλους τους Χριστιανούς. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που ανάμεσα στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες ούτε δείγμα Χριστιανού δεν βρίσκουμε. Εξάλλου αυτοί οι ίδιοι Μουσουλμάνοι, που αποζητούν φιλοξενία από τα Χριστιανικά κράτη, θεωρούσαν ανεπιθύμητους όπως αναφέρθηκε τους έστω ολίγους διασωθέντες Χριστιανούς….. Πάντως εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα το οποίο είναι βέβαιο ότι έχει αυτονοήτη απάντηση. Εάν οι Χριστιανοί αναγκασθούν στο μέλλον να μεταναστεύσουν προς Μουσουλμανικές χώρες σαν πρόσφυγες ..ίσως λόγω πολέμου, λιμού, καταστροφών κλπ… Ποιά θα είναι η αντιμετώπιση τους; Δεν θα προλάβουν να αποβιβαστούν …

Τέλος το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα …. ότι οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους…… (Αποσπασματικές πληροφορίες: Eliza Grisworld, Michael Snyder, Nur Kino κ.ά. διαπρεπείς συγγραφείς ερευνητές).

Στην Ελλάδα Ισλαμιστές εισβολείς μουσουλμάνοι πρόσφυγες ή … παράτυποι μετανάστες… ΔΩΡΕΑΝ …Φως, νερό, στέγη, τροφή….

«ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ… ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ…
ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η *ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …. ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. (ΗΔΗ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ…)
ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ….
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ…
ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΊΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ….
ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3….. ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ….. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ …. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ….. ΦΕΥ

…Και τέλος επαναλαμβάνω μια αυτονόητη ερώτηση …Στην Συρία υπήρχε ισχυρή μειονότητα Χριστιανών οι οποίοι αν και αρκετοί σφαγιάστηκαν από το ISIS, κάποιοι άλλοι διέφυγαν μαζί με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες… στον δρόμο της προσφυγιάς και αυτοί ….εξαφανίσθηκαν …
Πάντως στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ότι έφτασε κάποιος …διασωθέντας Χριστιανός πρόσφυγας… Μπορεί κάποιος να λύσει αυτόν τον γρίφο;;; Που είναι αυτοί οι Χριστιανοί…. οι αγνοούμενοι ..Που είναι οι άμοιροι…. μαζί με συμπατριώτες τους Μουσουλμάνους συνταξίδευαν…..!

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…

Καίγεται το σπίτι μας και εμείς νερό ρίχνουμε στο διπλανό σπίτι …

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,,,

ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΩ: ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΎΣ…. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ MEA CULPA…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…. NAI ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΥΡΡΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩN. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ …
ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ…. ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΟΠΟ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ… ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ…..Ο φιλάνθρωπος και φιλόξενος Ελληνικός λαός ας βοηθήσει τις πραγματικές έστω μουσουλμανικές οικογένειες, που από εμπόλεμη ζώνη προέρχονται και όχι τους χιλιάδες παρείσακτους δήθεν πρόσφυγες χωρίς οικογένεια, που ουσιαστικά είναι και τυχοδιώκτες και πολλοί από αυτούς με ποινικό μητρώο … Σύμφωνα με Ευρωπαϊκή Έρευνα PEW, oι πραγματικοί πρόσφυγες είναι μόνο το 4-5% από το σύνολο αυτών που … παράτυπα εισέρχονται στην Ελλάδα ….και υπόλοιπη Ευρώπη.

Πρόσφυγας ονομάζεται, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης για τους πρόσφυγες, κάθε άνθρωπος που εγκαταλείπει χωρίς την θέληση του το κράτος του λόγω πολέμου του οποίου είναι πολίτης και εξαιτίας δικαιολογημένου φόβου ότι εκεί θα υποστεί διωγμούς λόγω της θρησκείας, της εθνικότητας, ή ακόμα και εξαιτίας της ιδιότητάς του ως μέλος μιας ιδιαίτερης κοινωνικής ομάδας ή των πολιτικών του απόψεων (πολιτικός πρόσφυγας), και επιπλέον του είναι αδύνατο να εξασφαλίσει προστασία από τη χώρα του ή, εξαιτίας του φόβου αυτού, δεν επιθυμεί να τεθεί υπό αυτή την προστασία. Μέχρι να του αναγνωρισθεί νομικά η ιδιότητα του πρόσφυγα από μία χώρα, ένας άνθρωπος μπορεί να βρίσκεται υπό το καθεστώς του «αιτούντος άσυλο»

Πόσοι λοιπόν από τους … «παράτυπους» μετανάστες προέρχονται από εμπόλεμες χώρες και πόσες πραγματικά προσφυγικές οικογένειες με παιδιά βρίσκονται ανάμεσα τους;

Σημείωση: Στην Ελληνική Κύπρο η εισβολή των Μουσουλμάνων λαθραίων προσφύγωνν κοντεύει το 7% – 8% του πληθυσμού… Και η Τουρκία με βάση σχέδιο Δούρειου Ίππου, συνεχίζει να αποστέλλει ασταμάτητα, ορδές Ισλαμιστών βαρβάρων…. Αν υπολογίσουμε και τους κουβαλητούς αγροίκους Τούρκους εποίκους, που ήρθαν από τα βάθη της απολίτιστης Ανατολής και είναι περί τις 130,000 στα κατεχόμενα, . βγάλτε το αυτονόητο συμπέρασμα σας. Διαλογισθείτε και προβληματισθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ …

Και μια απορία…. Για αυτές τις διαβόητες και δημοφιλείς ΜΚΟ… που σχέση έχουν με το βαθύ Ερντογανικό κράτος και παρακράτος της Τουρκίας. Ποιός τις έλεγξε, ποιός άνοιξε τους λογαριασμούς τους, με το άφθονο μαύρο χρήμα, που ρέει στα ταμεία τους; Πως γνωρίζουν το ακριβές σημείο και την ώρα αποβίβασης των εισβολέων και τους αναμένουν με ανοικτές αγκάλες υψώνοντας μπαϊράκια υποδοχής ως εάν πρόκειται περί υποδοχής ηρώων ή σωτήρων…. Πλην εάν πανηγυρίζουν την αρχή της Άλωσης της Ελλάδος …
Ποιά η υπόγεια σχέση τους με τους διακινητές, οι οποίοι όταν συλληφθούν, πληρώνουν μόνο ένα πρόστιμο χάδι 10,000 Ε. το οποίο με ένα δρομολόγιο το βγάζουν και τους περισσεύει και συνεχίζουν …το ανθρωπιστικό τους έργο οι έμποροι ψυχών κα ανθρώπων …

ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΥΠΡΟΣ.

Ας τους «ενσωματώσουμε» λοιπόν όλους, που το Ερντογανικό καθεστώς χρησιμοποιεί ως Δούρειους ϊππους, μέχρι να μας εξωσωματώσουν και εξώσουν και μας «σώσουν» από την δημογραφική κατηφόρα.

Και τέλος αν υπάρχει τέλος, ακόμη ένα εύλογο ερώτημα, που με βασανίζει σαν μητέρα και γυναίκα. Όταν ο τουρκικός στρατός προέλαυνε στην άοπλη Κύπρο, στρατιώτες μαζί με εξτρεμιστές ΤΚ, κατέσφαζαν 5000 γυναικόπαιδα, κακοποιούσαν 850 ομήρους γυναίκες, ισοπέδωναν 550 εκκλησίες, εκτόπιζαν 300000 γηγενείς Κυπρίους από τις εστίες τους ……. Τα ίδια έπραξαν και στην Ελληνική Μικρά Ασία …

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ … ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ;;;; ΧΑΜΕΝΟΙ, ή ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ ή ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ….
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ …«Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι, σ.191, κεφ.2 …

Μια ενδεικτική ενθαρρυντική απάντηση δεχτήκαμε από αποδέκτη μας σύζυγο και μητέρα. «Ας πάνε χωρίς κανένα δισταγμό σε ένα τυχόν πόλεμο τα παλληκάρια μας αδέλφια, σύζυγοι και πατέρες των παιδιών μας, υπολογίζοντας ότι πίσω τους αφήνουν βετεράνους παππούδες και γιαγιάδες… Και ας πειράξουν τρίχα έστω της οικογένειας τους, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, για να δουν πως μεταμορφώνονται οι μεν παππούδες ΕΛΛΗΝΕΣ και ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ σε Κολοκοτρωναίους, οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ γιαγιάδες σε Μπουμπουλίνες … οι δε γυναίκες τους σε *Τζαβέλαινα Μόσχω … Κολυμπώντας θα πάνε εκεί από όπου ήρθαν … Η υπομονή των Ελλήνων πλέον θα έχει ημερομηνία λήξης …
Δις παίδες οι γέροντες ….
* Η Μόσχω, η γυναίκα του Λάμπρου Τζαβέλλα και μητέρα του Φώτου Τζαβέλλα, γεννήθηκε στο Σούλι το 1760 και πέθανε μεταξύ των ετών 1795-1803. Αγωνίστηκε το 1792 εναντίον του Αλή Πασά ως αρχηγός 400 Σουλιωτισσών. Χάρη στη Μόσχω και τις γυναίκες τους, οι Σουλιώτες κέρδισαν την περίφημη μάχη της Κιάφας, συντρίβοντας κι εξοντώνοντας (αυτοί, μια χούφτα άνθρωποι) τον πανίσχυρο στρατό του Αλή.

Επιμέλεια από Μαρία Ρ. Ερευνήτρια πρόσφυγα από την κατεχόμενη Κερύνεια, που θρήνησε στενούς συγγενείς και φίλους και τις πατρογονικές της εστίες και ποτέ κάποια χώρα δεν έτεινε χείρα βοήθειας, πλην του αδελφού Ελληνικού λαού…

Πηγές από ειδησεογραφία, Wikipedia, Τουρκικά MME, άρθρα και βιβλία του συγγραφέα κ. Αντώνη Αντωνά με πρόσθετα σχόλια και πληροφορίες.

loading...