Εάν το Τουρκικό γεωτρύπανο τρυπήσει Κυπριακό έδαφος , η πληγή θα χαίνει Ελληνικό αίμα.

 ¨Έφτασε ο κόμπος στο χτένι¨ κύριοι . Δεν μπορείτε πλέον ούτε να το κρύψετε πίσω από το γνωστό Αμερικανικό χειροκρότημα, ούτε να το αποφύγετε.

Εάν υπερασπιστούμε την Κύπρο στο πεδίο , η Τουρκία θα το θεωρήσει ΠΡΟΚΛΗΣΗ από μεριά μας και θα ¨αρπάξει¨ την ευκαιρία που θέλει. Τι θα κάνετε  ,θα  ΠΡΟΔΟΣΕΤΕ σε κοινή θέα τον Ελληνισμό  και θα  ¨υποκλέψετε¨ από την ειδησιογραφία ένα νέο Αττίλα  ; 

Έχουμε τονίσει στο παρελθόν ότι , το στρατηγείο της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι η κατεχόμενη Κύπρο , κι ότι η ΑΜΥΝΑ της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία και σε ό,τι κρύβεται πίσω από αυτήν , ξεκινάει από την ΚΥΠΡΟ .

Ο βασικός στρατηγικός στόχος της  Τουρκίας παραμένει εδώ και χρόνια ο ίδιος . Να απομονώσει την ελεύθερη Κύπρο και εν συνεχεία ¨να την κατασπαράξει με την ησυχία της στη φωλιά της ¨ ΟΛΟΣ ΤΗΣ Ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ αυτό εξυπηρετεί .

Είναι θέμα χρόνου πλέον το Τουρκικό γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίντ Χαν» να υψώσει τοίχος ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο  όπως είναι ο αρχικός του σκοπός

Είναι θέμα χρόνου για το ραντεβού μας με την Ιστορία .Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καθοριστικό θα είναι για εσάς και για το μέλλον της χώρας .

Ο χρόνος ήδη ξεκίνησε να μετράει ανάποδα .

Αθήνα 16/8/2022 , έκτακτη παρέμβαση ( 2η ) , της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas ) 

loading...