Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ…



Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος

“Πράγματι, μπορεί να ειπωθεί με κάποια σιγουριά ότι ο μέσος άνθρωπος δεν σκέφτεται ποτέ πραγματικά από άκρη σε άκρη τη ζωή του.

Υπάρχουν στιγμές που οι συλλογισμοί του είναι σχετικά πιο αξιοσέβαστοι από το συνηθισμένο, αλλά ακόμη και στην κορύφωσή τους δεν φτάνουν ποτέ σε κάτι που μπορεί να περιγραφεί σωστά ως επίπεδο σοβαρής σκέψης. 

Η διανοητική δραστηριότητα αυτών των ανθρώπων δεν είναι παρά ένα στόμα από κλισέ. Αυτό που μπερδεύουν με τη σκέψη είναι απλώς μια επανάληψη όσων έχουν ακούσει. 

Υποθέτω ότι πάνω από το ογδόντα τοις εκατό της ανθρώπινης φυλής διανύει τη ζωή του χωρίς να έχει ούτε μια πρωτότυπη σκέψη. Δηλαδή, δεν σκέφτονται ποτέ κάτι που δεν έχει ήδη σκεφτεί πριν και από χιλιάδες άλλους”.

H.L. Mencken, Minority Report

Πρόλογος: Ναι, ο “Covid” ήταν και είναι μια απάτη. Ολόκληρη η πανδημία, όπως αναφέρθηκε, ήταν ένα ψέμα, καθώς η πραγματική πανδημία είναι η ένεση βιολογικού όπλου που ονομάζεται ψευδώς “εμβόλιο”. 

Τα λουκέτα και η οικονομική καταστροφή που επιβλήθηκαν σκόπιμα κατά της κοινωνίας και έχουν μόνο ενισχύσει το κράτος μέχρι σήμερα, ήταν σχεδιασμένες συνωμοσίες και πλήρης απάτη. Οι μαζικές ελλείψεις αγαθών και ο ακραίος πληθωρισμός σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν σκόπιμα από το κράτος. 

Οι βίαιες λεηλασίες, η καταστροφή περιουσιών και η τρομοκρατία που ονομάστηκαν “διαμαρτυρίες”, από αυτούς τους εγκληματίες που ονομάζονται BLM και Antifa, ήταν σκόπιμα σκηνοθετημένες και επιτράπηκε να συμβούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...